Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod
Shutterstock, ilustracija
Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Neverovatna ljubavna priča krije se iza predmeta pod brojem 3117 u niškom Osnovnom sudu. Veza je pukla a bivši partneri su zbog zbog ljubomore i besa na kraju završili na sudu.

U sudu se vodi spor protiv N.P. (50) koji je osumnjičen za nasilje u porodici jer je prošle godine na autobuskoj stanici preko puta fabrike "Jura" ispisao pogrdne poruke na račun bivše suprugu, koja mu je posle razvoda izgleda bila ljubavnica.

On je to napisao na asfaltu nekom vrstom mastila ili kako navode nezvanično u sudu, sprejem.

- Sadaje na sudu da rasplete tu ljubavnu zavrzlamu, ali izgleda da su se oni posle razvoda braka pomirili, a onda opet nekako počeli da se druže. Kasnije se ona, ponovo predomislila oko te bivše veze jer je imala nekog drugog čoveka. N.P. je zato u besu ispisao poruku na autobuskoj stanici "D...R..., kontrolorka i baba, krade izolirke i daje svojim je.....čima" - priča čovek upoznat sa ovim slučajem.

Prevara, varanje, svađa, raskid, razvod

Shutterstock, ilustracija

 Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Posle toga je N.P. prijavljen policiji, a slučaj ispisane poruke na asfaltu je dospeo na sud. Sandra Rajković, jedna od advokatica N.P. kaže da se on pokajao na sudu što je ishitreno reagovao.

- Ljubav je takva emocija da bi možda obe strane trebale da razmisle i mirno reše taj problem. Ljubomora je takođe osećanje koje čovek često ne može da kontroliše - kazala nam je ova advokatica.

Ako ljubav prevlada posle svih sukoba i javnih ispada, možda u sudnici "padne" i pomirenje jer su se ovih dana "glave ohladile". Sledeće ročište kada bi ovo dvoje Nišlija da "zakopaju ratne sekire" održava se početkom marta meseca.