vesna
printscreen/instagram
vesna

printscreen/instagram

Foto: printscreen/instagram

Jedan od najomiljenijih pevača 48-godišnji Željko Joksimović, u braku je od 2012. godine sa voditeljkom Jovanom Joksimović sa kojom ima ćerke Anu i Srnu, kao i sina Kostu. Međutim, prva supruga Željka Joksimovića, Vesna, koju je upoznao mnogo pre nego što je i upoznao Jovanu, javnosti je manje poznata jer ne želi da se medijski eksponira.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Njih dvoje su se venčali na početku Joksimovićeve karijere, kada je imao samo 23 godine, i iz te ljubavi rođena je ćerka Mina, koja danas veoma podseća na majku, o čemu svedoči nekoliko fotografija. Vesna živi u Željkovom rodnom gradu Valjevu i, kako su mediji više puta naveli, u dobrim je odnosima sa pevačem. Ali, upravo zato što ne voli da bude u žiži javnosti, Mina ne objavljuje često fotografije svoje majke, međutim, na nekolicini koju je delila na društvenim mrežama, vrlo je jasno na koga liči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

'Majka ove dame izmislila je lepotu za Jovanu Joksimović', 'Ti si sto puta lepša od Jovane', 'Lepa ... Željko je izgubio ukus za lepotu. Primer je ova slika da ga je jednom imao ',' Čestitam mami, nestvarno lepoj ženi. Ne bih komentarisao Jovana, to je gubljenje vremena ', samo su neki od komentara na Vesnin izgled.

Komentari (2)

semberja

05.02.2021 20:48

stvarno sta je on vidjeo u onoj zubatoj strklhastoj jovani samo bruka ovu kcerku minu pisle ovakve zene zivjeti sa onom ludacom

XXL

05.02.2021 22:48

Bože baš je lepa žena ...