inauguracija
Tanjug/AP
inauguracija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Na ceremoniji inauguracije Džoa Bajdena, novog predsednika Sjedinjenih Američkih Država, muzičke zvezde Dženifer Lopez (51) i Lejdi Gaga (34) svojim stajlingom i poebnim detaljima, koji simbolizuju mir, poslale su jasnu poruku svetu.

inauguracija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Lejdi Gaga bila je u crno-crvenoj haljini modne kuće "Schiaparelli Haute Couture", sličnoj balskim, elegantnim haljniama, sa brošem na grudima u obliku zlatne golubice koja simbolizuje mir.

Gaga je otpevala himnu Amerike, dok je Dženifer i pre nego što je zapevala, na španskom jeziku rekla kako će "SAD od sada biti zemlja slobode i pravde za sve".

inauguracija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Džej Lo bila sva u belom, ispod skupocenog belog kaputa imala je svečanu košulju, na sebi je imala pantalone i cipele, a uz sve to iskombinovala je beli nakit. S obzirom na to da bela boja simbolizuje mir, jasna je i poruka koju je poslala latino diva.

inauguracija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Sa drge strane bivša prva dama Amerike, Melanija Tramp pokazala je zašto važi za ženu sa nepogrešivim stilom. Iako je bila odevena u crno od glave do pete, Melanije je plenila svojom elegancijom.

tramp, melania tramp, florida

Profimedia.rs

Foto: Profimedia.rs

Melanija je bila u crnom kada je odlazila iz Vašingtona, a kada su ona i njen suprug sleteli na Floridu, ona se presvukla i na sebi je imala dugu, šarenu haljinu.

Inauguracija Bajdena

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Džil Džejkobs nova prva dama u Beloj kući na inauguraciji se pojavila u elegantnom plavom kaputu kakav dolikuje ovakvoj svečanosti i rukavicama u istoj boji. Takođe, buduća prva dama, nije zaboravila ni zaštitnu masku koja je bila u istoj plavoj boji.