KAKO SU "ZLATIBORSKE" RUKAVICE ZALUDELE SVET Zaradite brzo veliku sumu novca: "Berni koji sedi", se ne zaustavlja, stigao i na duksericu

Brendan Smailovski ovih dana odgovara na pitanja u vezi sa fotografijom, koju je video ceo svet

berni sanders
Foto: printscreen/instagram

Kada se pomene Bernijeva fotografija zna se tačno koja fotografija je u pitanju, koji Berni i koje rukavice. Iako novi mimovi iskaču i dalje sa svih strana, pitanja koja sada pobuđuju pažnju javnosti su ko je snimio čuvenu fotografiju.

DA LI BI NOSILI MAJICU SA FOTOGRAFIJOM BERNIJA SANDERSA?

Ukupan broj glasova: 57

  • Da, obavezno!: 14% (8)
  • Ne, ni slučajno!: 86% (49)

Nekada smo govorili "Jedna fotografija vredi više od 1.000 reči". To je bilo pre inauguracije novog predsednika SAD, a sada se češće može čuti:"Jedna fotografija (Bernija), a hiljadu mimova". Možda i više hiljada.

Iako je snimio mnogo fotografija, Brendan Smailovski ovih dana odgovara na pitanja u vezi sa onom koju je video ceo svet. Fotograf AFP-a, u intervjuu za Roling stoun, kaže da njegova fotografija senatora nije bila baš najbolja.

berni sanders, Foto: printscreen/youtube

"Sama fotografija nije toliko lepa. Nije to sjajna kompozicija. Neću je staviti u portfolio", istakao je Smailovski.

Prema njegovim rečima, Sandersa je snimio kada je u stvari hteo da fotografiše senatore Teda Kruza i Džoša Houlija.

Uprkos tome što su na osnovu fotografije mnogi stekli utisak da je Sanders bio loše volje i da je izbegavao ljude, Smailovski ističe da to nije bio slučaj i da senator nije sedeo sam tokom ceremonije i da je pričao sa mnogima koji su prisustvovali svečanosti, prenosi Biznis insajder.

Međutim, fotografija na kojoj Berni Sanders sedi ispred američkog Kapitola, prekrštenih nogu i ruku otrgla se od autora i živi svoj život zasenivši inauguraciju 46. američkog predsednika Džoa Bajdena.

Zahvaljujući fotografiji Brendana Smailovskog, svet je čuo i za nastavnicu iz Vermonta Džen Elis, koja je pre nekoliko godina poklonila Sandersu šarmantne rukavice.

Džen pravi rukavice u slobodno vreme, a sve zalihe koje je imala rasprodate su ubrzo po inauguraciji.

Novi hit među obožavaocima "Bernija koji sedi" je dukserica. Cena je 45 dolara i takođe je razgrabljena. Prihod od prodaje Sandersov tim namenio je isključivo u humanitarne svrhe.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi