Novac, dinari
Shutterstock
Novac, dinari

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Feng šui u sebi čuva puno tajni koje omogućavaju da na najneverovatniji način privučemo određene stvari u naš život.

To može biti zdravlje, ljubav, uspeh ili novac. Danas ćemo vam reći o još jednoj neobičnoj metodi povećanja finansija. Kako privući novac koristeći sadnice pšenice? Kao što znate, istočna doktrina vode i vetra odjednom imenuje nekoliko biljaka koje mogu privući materijalnu dobrobit u kuću. Svima je dobro poznato stablo novca. Međutim, oni su daleko od jedinstvene vrste. Pored uzgoja i brige o sobnim biljkama, u Feng Shui-u postoji još jedan malo poznati način prikupljanja novca – to je klijanje zrna ili semenki. Na primer, razgovarajmo o tome kako koristiti pšenicu u te svrhe, jer je ona istinski simbol plodnosti i bogatstva.

novac

shutterstock

Foto: shutterstock

Ko treba da koristi ovu metodu?

Na kraju želimo napomenuti da nije važno koji način privlačenja finansijskog blagostanja ste izabrali, glavna stvar je da verujete u ono što radite.

Ako sumnjate u moć Feng Šuija i dovodite u pitanje svoje postupke, najverovatnije novac neće doći do vas. Stoga, pre nego što započnete bilo koji ritual, pokušajte da se koncentrišete na to zašto vam je, zapravo, sve ovo trebalo.