KAKO DA SVAKI MUŠKARAC POLUDI ZA VAMA? Ovo su trikovi FATALNIH zavodnica! Ne postoji tip koji se nije upecao, a jedna caka je presudna!

Postoje žene koje su prirodne zavodnice i one znaju sve tajne zavođenja. Bilo da je reč o ponašanju ili izgledu, one će željenog muškarca "uzeti pod svoje". Ali ne gubite nadu, jer ove veštine mogu da se nauče.

Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Foto: Shutterstock, ilustracija

Pročitajte zahvaljujući kojim trikovima ćete postati magnet za muškarce:

1. Budite opušteni

Ne dozvolite da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti deluju pomalo očajno i zahtevno, a to muškarcima nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od njih, vreme je da promenite način razmišljanja.

 

2. Ženstvenost

Definicija uspešnog zavođenja je jednostavna - Budite žena u pravom smislu te reči, oblačite se kao žena, ponašajte se kao žena i hodajte kao žena. Naučite da plešete i činite to zavodljivo. Dodajte svom glasu baršunasti ton, pričajte tiše i dublje, jer to je muškarcima vrlo privlačno. Uz sve to, budite i tajanstvene. Mnoge žene danas su zaboravile na svoju ženstvenost, ali vi nemojte biti jedna od njih. Pogledajte OVDE kako da ga zadovoljite u krevetu.

3. Atraktivna ali pametna

Istina je da će muškarce najpre privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite da ga zadržite na duže staze.

4. Naučite da flertujete

Ako želite da flertujete sa muškarcem, morate najpre da naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i diskretno smejanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu. I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

 

5. Ne žurite sa seksom

Ovo je područje gde se treba kretati dva koraka napred pa jedan nazad. Možete ga ljubiti vrlo strastveno, ali onda se malo povucite. On neka krene sa osvajanjem, pustite ga da pređe deo puta, a onda se malo maknite od njega. Glavna odlika zavođenja je odlaganje užitka. Iščekivanje je najbolji afrodizijak. Dakle, ne brzajte sa odlaskom u krevet ma koliko vam bio privlačan. Pogledajte OVDE kako da prebolite raskid.

6.Smirite svoje emocije

Muškarci ne vole žene koje često imaju preterane izlive emocija, i zato oprezno sa tim. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane, pa mu recite da određene situacije nećete tolerisati.

Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voleti, ne pristajte na kompromise koji su loši za vas. Na kraju, uvek imajte na umu da ste same sebi najvažnije i ako volite sebe i poštujete to će činiti i ljudi koji vas okružuju.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert
Foto: Shutterstock, ilustracija

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi