Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks
Shutterstock, ilustracija
Flert, klub, izlazak, par, muvanje, seks

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

1. Budite opušteni

Ne dozvolite da vam glavna preokupacija bude ozbiljna veza. Žene koje razmišljaju samo o tome kako će se skrasiti deluju pomalo očajno i zahtevno, a to muškarcima nije privlačno. Postoje žene koje, kada ugledaju privlačnog muškarca, odmah pomisle da je to njihova srodna duša. Ako ste i vi jedna od njih, vreme je da promenite način razmišljanja.

PROČITAJTE JOŠ:

 

2. Ženstvenost

3. Atraktivna ali pametna

Istina je da će muškarce najpre privući atraktivan izgled, ali isto tako oni žele ženu sa kojom će moći da razgovaraju. Važno je i ono što imate u glavi. Obrazujte se, čitajte, učite i zavedite ga pametnom glavom. To je najbolji način ako ga želite da ga zadržite na duže staze.

4. Naučite da flertujete

Ako želite da flertujete sa muškarcem, morate najpre da naučite kako se to radi. Pokažite da vam je stalo, ali nemojte preterivati. Nežni osmeh, lagano naginjanje glave i diskretno smejanje njegovim šalama biće dovoljan znak da vas je zainteresovao i da uživate u njegovom društvu. I zapamtite, preglasno kikotanje i preterano dodirivanje nije zavođenje, nego nabacivanje, a to je vrlo odbojno.

 

6.Smirite svoje emocije

Muškarci ne vole žene koje često imaju preterane izlive emocija, i zato oprezno sa tim. Ako on učini nešto što je vama neprihvatljivo i omalovažavajuće, nemojte vrištati, divljati i vikati. Umesto toga, udahnite i budite mirne i sabrane, pa mu recite da određene situacije nećete tolerisati.

Samopoštovanje je ključna stvar zbog koje će vas muškarci voleti, ne pristajte na kompromise koji su loši za vas. Na kraju, uvek imajte na umu da ste same sebi najvažnije i ako volite sebe i poštujete to će činiti i ljudi koji vas okružuju.

Par, veza, seks, ljubav, muvanje, flert

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija