U GODINI METALNOG BIKA, "ZVEZDE BOGATSTVA", EVO KAKO POJAČATI NJENU NAKLONOST Ovaj deo kuće je najvažniji, unesite u njega jedan predmet, a evo šta obavezno morate izbaciti

Ova zvezda donosi prosperitet, uspeh i moć

kuća
Foto: shutterstock

Prema kineskoj astrologiji, 2021. je godina Metalnog Bika, a u kombinaciji sa feng šui pravilima, određen je i kutak vašeg doma koji je ima najbolje energetsko polje. Reč je o severozapadnom delu koji je pod uticajem "leteće zvezde bogatstva 8". Ova zvezda donosi prosperitet, uspeh i moć.

Da biste pojačali "dobru energiju", preporučuje se da baš u ovom delu stana i kuće postavite što je moguće više simbola blagostanja. Budući da je element "leteće zvezde 8" Zemlja, savet je da uklonite bilo koje biljke sa ovog mesta, kako biste sprečili slabljenje, odnosno trošenje energije blagostanja.

kuća
Foto: shutterstock

Statua bika, zaštitnika 2021. godine, koji stoji na kovanom novcu je moćan simbol bogatstva i sreće. Verni, duboko iskreni i odani, izrazito odgovorni, Bikovi su takođe i velikodušni prema drugima. Imaju izražen osećaj za pravdu, što ih čini najvoljenijim znakom u kineskoj astrologiji.

Ako postavite statu bika u severozapadnom delu doma ili na radnom mestu, pojačaćete njegovu naklonost u godini njegove vladavine i, samim tim, obezbediti uspeh, zdravlje i finansijsku dobit ne samo sebi, već i članovima vaše porodice.

Slične tekstove nađite OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi