RECEPT ZA VIŠESTRUKI ORGAZAM! Nije nemoguće! Vrištaćete od ZADOVOLJSTVA!

O višestrukom orgazmu ispredaju se mnoge priče i mitovi...

seks, par, strast, orgazam, muvanje, ljubav
Foto: Shutterstock, ilustracija

Po filmovima možete videti žene kako vrište dok doživljavaju mnogostruke orgazme, trzaju se kao da imaju epileptični napad, krevet se, naravno, trese (ako nameštaj uopšte „preživi“)… Naravno da niko razuman i s iole seksualnog iskustva ne očekuje da to zaista tako izgleda, ali ako nikada niste doživeli višestruki orgazam, može se desiti da se tužno i/ili nezadovoljno zapitate: „A ja?“. Upitate se a zašto vi ne doživljavate višestruke orgazme. Nije da vam je seksualni život loš, ali, eto, voleli biste da i to doživite. Tako se jave pitanja.

 

Da li je krivica do vas? Da li vi nešto pogrešno radite? Ili je, možda, krivica do vašeg partnera – možda on nije dovoljno umešan (moguće je da je i on isto pitanje postavio sebi, ako ste takav film zajedno gledali, a vi nikad niste doživeli višestruki orgazam)? Glavno pitanje je: kako da i vi doživite višestruki orgazam?

Za početak, ne bi bilo loše da znate da uopšte niste usamljene u tome što ne doživljavate višestruke orgazme. Njih ne doživljavaju sve žene; ne doživljava ih čak ni većina. One koje ih doživljavaju kažu da je sledeći orgazam slabiji od prethodnog, tako da se teško može reći da vaš seksualni život užasno pati i ništa ne valja jer još niste doživele mnogostruki orgazam.

U redu, ali vi biste ipak volele da doživite takvo iskustvo, pa da same prosudite koliko ste dosad propuštale i da li ste nešto propuštale? Ono što je glavno da bi vam uspelo jeste da budete potpuno opuštene. Morate voleti svoje telo i ne smete ga se stideti; ako vam pažnja ode na brigu oko toga kako izgledate nagi, šta li partner misli o vama dok vodite ljubav, ili na iščekivanje višestrukog orgazma, nije sigurno da ćete uopšte moći da doživite vrhunac. OVDE pročitajte šta muškarci vole da čuju u krevetu! 

Jednom kada se budete osećali dobro u sopstvenom telu, moći ćete i da bez stida podstaknete partnera da vam radi ono što vam najviše prija, da vam ne radi ono što vas udaljava od orgazma i da se potpuno prepustite uživanju. Onda ćete s vremenom i vi doći do tog čuvenog iskustva višestrukog orgazma.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi