KAKO IH PREPOZNATI? Nakon indigo dece, pojavila se nova generacija - kristalna deca i vrlo su posebna

Nove generacije, donose nove genijalce

Riđe dete
Riđe dete, Foto: Shutterstock

 

Psihologija još nije načisto sa ovim fenomenom, ali definitivno, kao čovečanstvo doživljavamo evoluciju. O indigo deci, već je dosta pisano, a neretko su teme bile začinjene i teorijama zavere. Zapravo se radi posebno nadarenoj deci koja svet vide u drugačijem svetlu, miroljubiva su, ali ne i autistična kako neki smatraju.

Dete, hrana, želatin
Dete, hrana, želatin, Foto: Profimedia

 

No, nova generacija "kristalne dece" pojavljuje se od 1995, a od indigo dece razlikuju se po temperamentu. Ona su takođe tiha i smirena, ali imaju povreme ispade ljutnje. Ovaj termin su dobili zahvaljujući svojoj kristalnoj i čistoj auri.

Ova deca nas nagone na razmišljanja, kreativni su i često umetnički nadareni. Karakteriše ih više empatije i saosećanja za druge, komunikativni su, a glavna osobina im je iskrenost i istina ma kakva da je. Oni će je prihvatiti, ali i iznositi bez zadrške.

Alisa u zemlji čuda, žena, dete
Alisa u zemlji čuda, žena, dete, Foto: shutterstock

 

Takođe, individualci su i ne treba ih sputavati jer retko i gotovo nikada neće krenuti stranputice. Od njih možemo mnogo toga naučiti, ona su tu da nas vrate moralnim vrednostima i pored njih se osećamo sigurno i nekako posebno. Njihovo društvo deluje umirujuće na svakog.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi