eva devojka glumica
pcpress.rs
eva devojka glumica

pcpress.rs

Foto: pcpress.rs

Mnoge slavne ličnosti imaju svoje prepoznatljive belege. Zbog Merilin Monro, svi su tih godina crtali mladež na obrazu, kao i tokom ere Sindi Kraford, Anđelina Džoli ima prepoznatljiv mladež na čelu, a tu su još mnoge ličnosti koje su svoje mladeže pretvorile u zaštitni znak.

VERUJETE LI DA MLADEŽI ODREĐUJU SUDBINU?

 

Ipak, mnogi se pitaju da li pozicija na kojoj se nalaze ovi belezi može da predodredi da li ćemo u životu imati uspeha, novca ili naći ljubav svog života.

Odgovor na to pitanje može nam dati drevna kineska veština tumačenja mladeža, po imenu – tan su. U kineskoj kulturi već na hiljade godina se mladeži na ljudskom telu proučavaju ne samo iz medicinskih razloga već i kao pokazatelj nečije sudbine. Kinezi veruju da mladeži na našem telu mogu da nam predvide budućnost, u zavisnosti od pozicije na kojoj se nalaze.

Ipak, bitno je da ne očajavate čak i ako vam tumačenja predodrede loše stvari. Po verovanju, svaka sudbina se može izmeniti.

Mladeži se tumače ne samo po mestu, već i po veličini i boji. Crveni, boje meda ili zelene boje donose sreću, a oni crne boje – daju loše rezultate.

sindi, žena, manekenka

shutterstock.com

Foto: shutterstock.com

Mali mladeži ne utiču toliko na sudbinu, već samo veliki.

Mladež na bilo kojoj strani usana
Nagoveštavaju uravnotežen i uspešan život kao i bogatstvo, slavu i raskošan stil života. Žene s ovim mladežima mogu da budu izuzetno lepe.

Na sredini čela
Rođeni kreativci i lideri bezbrižnog duha.

Mladež na levoj strani čela
Osoba je okrenuta sebi, voli da sebi ugađa, i gleda svoje interese u svemu.

Na kraju obrva
Označava tvrdoglave osobe, jakog autoriteta.

Na desnoj obrvi
Osoba će doživeti sreću nakon udaje ili ženidbe.

Na levoj obrvi
Osoba će u životu imati dosta problema i borbi, ali je izvesna i problematika sa novčanim stanjem. Takođe, može doći do velikih problema sa taštom ili svekrvom.

Na sredini nosa
Veruje se da ovakve osobe imaju sklonost ka tome da previše troše, da se kockaju, koketiraju ili jedu proždrljivo. Za njih su najveći izazovi da znaju kada treba da stanu i odupru se iskušenju.

Na desnoj strani nosa
Možda ćete doći do više novca sa daleko manje napora.

merlin, glumica žena

Freepik/freepik

Foto: Freepik/freepik

Mladeži na desnoj strani glave

Iako ove mladeže možete videti samo ako obrijtete glavu, ako se mladež nalazi na desnoj strani, veruje se da će osoba biti dobra u politici. Ako se nalazi sa leve, osoba možda ima problema sa novcem, ali je posvećena i duhovna. Neretko može da postane i umetnik, navodi se na portalu wofs.com.

Desni kapak
Smatra se da će osobe koje imaju mladež na desnom kapku biti dobrostojeće. Ali, takođe se smatra da ovakve osobe lako daju i dobijaju novac, a postaju bogati, pukom srećom.

Mladež ispod oka
To znači da u ljubavi možda nećete imati sreće.

Na ušima
Mladeži na ušima su dobri znaci. Osobe će tokom života uglavnom imati dobru zaradu i luksuzan život. Ipak, kažu da treba da vode računa u blizini vode, jer im preti opasnost od utapanja.

Mladež preko ivice usne
Veoma ste znatiželjni i veoma pričljivi.

Brada
Ukoliko se mladež nalazi na sredini, osoba uglavnom prima pohvale od drugih ljudi. Ako se nalazi na desnoj strani brade, osoba raumišlja logički i diplomatske je prirode, poseduju veliku moć ubeđivanja, a takođe, u životu će dobro zarađivati i lako mogu steći ugled i slavu.

Leva strana brade ukazuje da osoba iznosi svoje stavove bez okolišanja, te je zbog toga “trn u oku” mnogima.

Prednji deo vrata
Ovakve osobe uglavnom u životu neočekivano iskuse sreću.

Rame
Osobe su svestrane, odgovorne i lako stiču prijatelje.

Pazuh
Ljudi koji imaju mladeže na pazuhu, uglavnom u životu imaju mnogo problema, ali iz svega izađu kao pobednici.

Mladeži na prstima
Ovo su uglavnom oprezne osobe, sklone preterivanju, neretko i hipohondri. Ipak, ako imate mladež na malom prstu, to označava da ste zaljubljenik u putovanja i da ćete sa lakoćom upoznavati svet koji vas okružuje.

Dlan
Mladež na dlanu simbolizuje materijalno bogatstvo. U slučaju da je pozicioniran na gornjoj polovini dlana, veoma lako ćete doći do novca, a u suprotnom slučaju, ako je smešten na donjem delu dlana, bićete prinuđeni da uložite malo veći napor.

Na grudima
Sugeriše se da ste lenja osoba koja voli da uživa u životu, sa što manje truda.

Leđa
Mladeži na donjem delu leđa znače da se lako sprijateljujete, ali i da ste pouzdana osoba kojoj se može verovati. Ukoliko se mladež nalazi na gornjoj strani, vi ste odgovorna osoba.

Genitalije
Mladež na području genitalija nagoveštava preterani seksualni poriv i vanbračne veze.