PSIHOLOŠKA PROCENA UDVARAČA Kako da znate planira li sa vama ozbiljnu vezu ili samo prolaznu avanturu?

Nekada nije sve tako sjajno kako se čini i obrnuto

muškarac i žena, veza, flert, ljubav
Foto: shutterstock

Nekada je teško proceniti šta to novi dečko očekuje od vas... ako uopšte očekuje. Međutim, postoje mali signali koji nagoveštavaju u kom pravcu vaša nova romansa može odvesti.

Prvi "simptom" da je zagrejan jesu učestali pozivi i poruke. Naravno, ovo pravilo nije presudno jer sve navedeno mora biti potkrepljeno njegovom željom da vas vidi i sa vama provodi vreme.

Drugi znak su sitne pažnje, pokloni koji ne moraju biti skupoceni, znak je da misli na vas i da mu je stalo do osmeha na vađem licu.

ljubav, veza, par, sreća
ljubav, veza, par, sreća, Foto: shutterstock

 

Treće, koje je usko vezano sa drugim pravilom, a to je da sa vama želi da provede svaki slobodan trenutak. To podrazumeva da vas izvodi u kafiće, restorane, bioskope, pozorišta... Kućna varijanta nije uvek dovoljna jer, pobogu, pa vi se zabavljate, tako činite sve ono što unosi razonodu u vaše zajedničke trenutke.

Kada smo prošli ove osnove oko tumačenja iskrene zainteresovanosti, prećićemo malo i na one koji, nažalost, za cilj imaju samo kratkoročnu i jednokratnu zabavu. Pa iako vašem srcu nije milo ovakvo saznanje, navešćemo primere onih koji nisu u dovoljnoj meri pali na vaš šarm.

Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par
Seks, strast, odnos, veza, ljubav, flert, par, Foto: Shutterstock, ilustracija

 

Dakle, ako vas ne gleda u oči i to onim dubokim i znatiželjnim pogledom koji skenira sve vaše crte lica, ako je na sastanku posvećen svom mobilnom telefonu, ako uporno nameće opciju da odete kod njega kući, ako ono što vi pričate ne sluša s pažnjom ili vas ne pita za neke vaše životne segmente koje ste mu nagovestili, ovde se, drage moje, nećete usrećiti osim ako i same ne tragate za poršnim i plitkim odnosima koji ostavljaju na kraju još veću prazninu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi