Kozmetika Nega lica Krema za lice Ogledalo
Shutterstock
Kozmetika Nega lica Krema za lice Ogledalo

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

 

Gubitak elastičnosti, tonusa, fleke od sunčanja i bore nastaju s godinama. Da se razumemo, potpuno su prirodan produkt starenja, ali baš svake žene na ovoj planeti, pa ne dajte da vas zavaraju sva ta ispeglana lica na ekranima ili sa Instagrama.

Mi starimo i s tim se mormo pomiriti. Međutim, ne moramo se lako odreći i svoje lepote. Uz negu naše kože, možemo vidno usporiti ovaj proces.

Do sada ste ga dodavali samo u kolače, ali želatin ima i kozmetičku primenu. Nećete verovati kako brzinski pegla bore, ali i briše pege i fleke. 

Kože lice krema mazanje devojka lepotica obrve

Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Dodajte glicerin u istoj razmeri sa vodom, jednu kašiku meda i kašičicu želatina. Možete ovoj smesi dodati i izmrvljenu tabletu aspirina.

Kada sve sjedninite zagrejte na vodenoj pari par minuta, a zatim sklonite i mutite mikserom dok ne dobijete kremastu smešu.

Krema je gotova, prespite je u posudu u kojoj ćete je čuvati i držite je na hladnom mestu.

Komentari (1)

Miona

18.02.2020 11:47

Ja sam pravila ovu kremu i zaista ima efekta.Prijateljica mi je dala ovaj recept.Ne znam odakle njoj,nisam je pitala i sad citam kod vas.Medjutim od muza sam dobila kremu Magija pcele i koristim je vec neko vreme tako da sam ovu kremu,koja mi je i na izmaku ostavila u frizider.I ova krema mi prija,ali cu ponovo napraviti vas recept.