dosada
Shutterstock
dosada

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Njabitnije je organizovati svoje vreme i držati se rasporeda disciplinovano kao i mera opreza dok traje vanredno stanje. Ipak, živa smo bića, i najteže je ostati u izolaciji, a posebno deluje uznemirujuće kada taj apel dođe kao zvanično saopštenje,

Međutim, oni koji se sećaju bombardovanja i NATO agresije, setiće se da smo se u to vreme družili više nego ikada. S druge strane, kada su se sirene ugasile i kada je neizvesnost prošla, nastupilo je vreme otuđivanja.

Bombardovanje, NATO, RTS

Alo!/EPA

Foto: Alo!/EPA

Sada, kada su nam društvene mreže dostupne, čini se mnogo lakše. Vreme je možda da se ponovo zbližimo, ovog puta, budući da situacija tako nalaže, virtuelno.

Fejsbuk

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Na Jutjubu, takođe imate dosta vežbi, pa ne bi bilo loše da ih počnete, ako to do sada niste. Zbližavanje sa porodicom i ukućanima možete iskoristiti. Igrajte društvene igre na koje smo već prilično zaboravili. 

druženje, prijatelji, razgovor, zavera, plan

shutterstock

Foto: shutterstock

Pronađite knjige koje niste imali vremena da pročitate. Pomozite starijima, kada krenete u nabavku, setite se da neko iz vašeg komšiluka možda nema nikoga ko bi mu pomogao.

Čišćenje

Shutterstock

Foto: Shutterstock

Presložite garderobu i očistite vaš dom. Ukoliko konstruktivno iskoristite vreme izolacije, osećaćete se mnogo bolje.