Flert, klub, izlazak, par, muvanje
Screenshoot
Flert, klub, izlazak, par, muvanje

Screenshoot

Foto: Screenshoot

U čemu je caka? Vrlo jednostavno, ta "srećnica" koju on upravo šeta nije kao vi smatrala da je taj frajer nedostižan.

Evo kako i vi možete da "smotate" muškarca koji izgleda i zvuči suviše dobro da bi bio vaš.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prestanite da uveravate sebe da je on "suviše dobar"

Prva prepreka dolazi upravo iz vaše glave. Ako sami sebe uveravate da je on Apolon koji može da bira ženu te da je veza sa takvim muškarcem nedostižan san, o njemu ćete i dalje moći samo da maštate. Međutim, ako sami sebi kažete da vi to možete kosmičke sile će se potruditi da vam dokažu da ste u pravu.

Prestanite da se poredite sa drugim ženama

Druge devojke su možda lepše od vas, neke su možda i pametnije, a neke komunikativnije, ali dok god razmišljate o vrlinama svojih potencijalnih suparnica nećete osvojiti željenog muškarca. Psiholozi savetuju da se ne poredite sa drugim ženama jer je to savršen način da ostanete neprimećeni.

 

Živite svoj život

U procesu zavođenja, bez obzira ko je vaša "meta", poželjno je ne koncentrisati se samo na nju. Radite ono što biste inače radili da vam glava nije usijana od zaljubljenosti, družite se, radite na sebi, izlazite s prijateljima. Ako budete zanimljive same sebi bićete zanimljivi i njemu.

Zaljubite se prvo u sebe, a potom u njega

Ako imate stav koji govori "nisam neka riba i svesna sam toga", kako očekujete da on pomisli da ste vredni njegove ljubavi?

Par, veza, zima, ljubav, flert, muvanje

Profimedia

Foto: Profimedia