Svađa, par, raskid, sukob, prevara
Shutterstock, ilustracija
Svađa, par, raskid, sukob, prevara

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija

Da li biste oprostili preljubu kada bi se vaš partner ikreno pokajao? Da li vas iznenađuje činjenica da većina ljudi bi? Možda u svakom od nas čuči skriveni preljubnik i čeka pravi trenutak. 

Donosimo vam zanimljive činjenice o navikama preljubnika, kao i detalje koji vam mogu pomoći da “provalite” da li vas partner vara ili ne.

Broj seksualnih partnera

Šta je pojedinac imao više partnera u životu, to su veće šanse da će načiniti preljubu. To važi i za žene i za muškarce.

Putovanja

Prema istraživanjima, najveći broj preljubnika vara tokom putovanja. Verovatnoća za preljubu je još veća ako je partnerka trudna.

Obrazovanje

Šta je žena obrazovanija, to je manji rizik da će prevariti svog muža ili dečka. Takođe, prilikom izbora ljubavnika, većina njih izabraće muškarca koji je obrazovaniji od njihovog partnera.

Finansije

Što je muškarac više finansijski zavistan od svoje partnerke, šanse za preljubu, s njene strane, se povećavaju. Isto je tako i s muškarcima koji zarađuju mnogo više od svoje partnerke.

 

Godine

Žene čine preljube uglavnom do 35. godine života, dok su muškarci skloni prevarama i u kasnijem periodu života. Takođe, muškarci vole mlađe ljubavnice, a žene traže ljubavnike svojih godina.

Kako prenosi “The Time”, mačo muškarci, i oni koji su patrijarhalno vaspitani, skloniji su preljubama.

Bračni staž

Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast

Shutterstock, ilustracija

Foto: Shutterstock, ilustracija