Kaja Ostojić
Screenshoot Youtube
Kaja Ostojić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

"Iako tako ne deluje, u životu sam mnogo puta varirala sa kilažom. Kada sam shvatila da ne mogu da uđem u svoju garderobu, rekla sam sebi da moram nešto da preduzmem. Vaga je pokazivala da imam deset kilograma više nego sada. To je bila brojka od koje sam padala u nesvest - započinje priču pevačica. Kaja priznaje da je sklona gojenju i da joj nije lako da održava idealnu kilažu".

"Ne moram stalno da jedem nezdravu hranu da bih došla do kilaže koja je za mene noćna mora. Dovoljno je da popijem dve-tri čaše vina, da jedem hleb uz svaki obrok ili pojedem nešto slatko i eto meni dodatnih kilograma".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Čak ni redovni treninzi ne mogu da me spasu gojenja. Zato je Kaja shvatila da mora da koriguje ishranu, a potpuno zatvaranje Francuske, gde živi sa svojim dečkom Mateom Pavlovićem, dobro joj je došlo da se posveti sebi i zdravom načinu života.

"Rekla sam sebi: "U redu, sada si po ceo dan kod kuće. Ne radiš ništa drugo osim što kuvaš i baviš se ukućanima. Iskoristi vreme da se zdravo hraniš".

"Pozvala sam nutricionistu, jer mi treba neko da me usmeri i neko od koga imam strah i odgovornost da ne prekršim pravila. Dala mi je jelovnik po kom sam svaki dan kuvala sebi i Mateu. I njemu je odgovaralo da se zdravo hrani. Izbacila sam meso, samo ponekad pojedem ćureće belo - kaže Kaja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by K A Y A (@kaya_ostojic)

Pevačica apeluje da se svi koji žele da skinu kilograme obrate stručnjaku.

"Dijete stvaraju jo-jo efekte i zdravstvene probleme. Posle raznih dijeta sam se brže gojila nego što sam mršavila", napominje Ostojićeva.

Kaja dodaje da je ženama veoma bitno kako izgledaju, jer na njih višak kilograma psihički loše utiče.

"Kada sam zadovoljna sobom, kao sada, lepše mi je ujutru da ustanem. Nisam otečena, jer prethodnog dana nisam jela ništa što će da mi zadržava tečnost, zbog čega ću izgledati kao strašilo. Jer ako uveče jedemo slano i začinjeno, neminovno je da se nadujemo", završava Kaja.

Šta jede Kaja Ostojić

Doručak: Voćni miks - 250 g jagoda, ovsene pahuljice, badem, suve šljive i čija seme.
Užina: 2 pomorandže
Ručak: 300 g brancina i 200 g zelene salate
Večera: Potaž od povrća i salata.

Trik savet

Kada imam krizu za hranom, skuvam čaj od đumbira. Otkloni mi nelagodnost u želucu i potrebu za hranom.