seks zavođenje čarape seksi veš
Shutterstock
seks zavođenje čarape seksi veš

Shutterstock

seks zavođenje čarape seksi veš, Foto: Shutterstock

Od toga koliko je puta imala seks sa partnerom, do toga gde su oni danas i šta rade. 

Pre dve godine je izašla iz duge veze i od tada seksualno divlja. Od tog trenutka je spavala sa najviše partnera. Tada je shvatila da joj nedostaju rane dvadesete. Nakon što je počela da povećava seksualni broj partnera počela je i da pravi popis. 

Bolna priča devojke zašto nije mogla da prisustvuje sahrani njene najveće ljubavi!

AUTOR: Večernji.hr/M.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 14:00 Nije im bilo suđeno Foto: Shutterstock Ljubav mog života umrla je pre tri meseca i to me ubija svakoga dana. Njegova supruga zabranila mi je da dođem na sahranu i nisam mogla da se oprostim od njega - započela je žena svoju tužnu priču, ispričala je kako su bili zajedno čak 6 godina, a do raskida je došlo zbog njegovog problema s drogom.

- Sve je počelo kao šala. Inače se bavim istraživanjem trendova i publikom, tako da je od toga počelo. Onda sam se stvarno posvetila tome, ali još uvek nisam unela podatke o prošlom ponedeljku. To će biti broj 44.

Na popisu se nalazi i jedan naučnik, ali njega se baš ne seća. Ali zato broj 1, odnosno Rajana D., itekako pamti.

- S njim sam izgubila nevinost. To je bilo na drugoj godini fakulteta. Tada sam se preselila u stan sa kolegom i prijateljima. Jedne noći bila sam sama s gomilom likova, on je bio ragbista. Samo mi je prišao i pitao "Hoćeš li?". Nisam videla razlog da to ne uradim. Time se i dalje vodim - rekla je Violeta.

- Zabavna stvar je što postoji i priča uz svako od imena sa kojima sam spavala. Neki od njih su pod kodiranim imenom zato što radim s njima, ili su polu-poznati, ili zato što ne mogu da se setim njihovih imena. Ima taj jedan lik s kojim sam spavala tri puta pre nego što sam saznala njegovo ime, jer, kad sam ga pitala "Kako da te zovem?" on je odgovorio, "Tatica."

PROČITAJTE JOŠ:

 

Danas prema seksu nema emotivan odnos, već ga promatra kao zabavu i užitak. 

- Nakon jedne baš loše situacije, veliki deo mog odnosa prema seksu postao je borba da vratim vlasništvo nad svojim telom i da osiguram da mi je seks i dalje OK stvar. Oduvek sam uživala u njemu i ne želim da mi to neko oduzme - iskrena je Violeta.

Od bizarnih iskustava spominje jednog muškarca koji joj je ukrao vibrator.

- Zapravo je bilo i gore od toga. Ukrao ga je, i onda mi je poslao poruku u kojoj pita jesam li se testirala od kad smo spavali. Inače se testiram svaka tri meseca najmanje, tako da sam znala da sam čista. Ipak, sama poruka je bila dosta čudna. Rekao je da ne želi da me uplaši, ali da se nikad nije ovako osećao. Otišao je da se testira, ali ne na sve. Rezultati su bili negativni, ali je rekao da ne zna da li se oseća loše zbog griže savesti ili herpesa - rekla je ona za kraj. 

BONUS VIDEO: Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio