Ivana Pavković
Kristijana Ćaćić
Ivana Pavković

Kristijana Ćaćić

Ivana Pavković, Foto: Kristijana Ćaćić

- Mi smo ovih godinu dana baš nerazdvojni, jer u opisu našeg posla je to bilo nemoguće dok smo radili. Drago mi je da baš u periodu kada je Vujadin krenuo da priča, da razume i kada sa njim treba da se razgovara, bili smo konstantno sa njim, jer su sada njegove godine ključne za vaspitanje i zbog cele ove situacije još više smo se zbiližili, gde smo provodili zajedno 24 sata dvevno - kaže Ivana na početku razgovora.

Ivana Pavković

Kristijana Ćaćić

Ivana Pavković, Foto: Kristijana Ćaćić

Ivana priznaje da li ju je majčinstvo promenilo.

- Promenilo me je 360 stepeni u pozitivnom smislu. Mlada sam postala majka sa 25 godina i nisam bila svesna nekih stvari, kojih tek sada jesam, ali sada drugačije gledam i na život i na ljude i imam veću potrebu da se borim što se tiče svega generalno - iskrena je pevačica i ističe kako vaspitava svog sina i čemu ga uči.

- Učimo ga pravim vrednostima, trudimo se da mu maksimalno posvetimo pažnju i ljubav. Stvarno je mažen i pažen od svih nas, ne samo sa Petrove i moje strane, već i od strane ljudi iz naših porodica. Takva sam, ali kod mene mora da se zna neki red i disciplina, ali moram da kažem da za svoj uzrast ima jak stav i voli da tera po svome, što i nije tako loše, ali mora da postoji granica - ispričala je Ivana.

Ivana Pavković

Kristijana Ćaćić

Ivana Pavković, Foto: Kristijana Ćaćić

Za kraj, Ivana je otkrila da radi na novim pesmama.

- Otpevala sam u studiju nekoliko demo snimaka, ali imam dosta vremena da vagam, razmišljam i sve to preslušavam, s obzirom na to da je situacija takva kakva jeste. Imam u planu i volela bih da u skorije vreme objavim novu pesmu, radujem se tome, ali polako neću nigde žuriti - završava Ivana.