Dete nervoza grickanje noktiju
Shutterstock
Dete nervoza grickanje noktiju

Shutterstock

 Foto: Shutterstock

Na listi najgorih imena za dečake u Velikoj Britaniji, i to na visokom drugom mestu, neočekivano se našlo i jedno ime koje ima poreklo sa naših prostora.

PROČITAJTE I:

 

Mnogi Britanci su svoje sinove nazvali Jugo (Yugo), verovatno jer ih je to ime zvučalo slovenski egzotično ili ih je podsećalo na vetar sa Jadranskog mora. Sajt ocenjuje da je to bio užasan izbor.

"Ko želi da njegovu voljenu bebu povezuju sa propalim proizvođačem automobila i legendarno katastrofalnim autom", objasnili su autori spiska.

Igra prestola

Screenshoot

Foto: Screenshoot

Na listi su se standardno našla imena sa slovnim greškama, ali i ona koja označavaju ljudske osobine, poput Stidljiva ili Opasan.

Na sajtu se navodi da su muslimanska imena u zemlji sve popularnija dok su, kako se navodi, i televizijske emisije poput "Igre prestola" u velikoj meri inspirisale Britance, pa se Kalisi našlo na petom mestu najgorih imena za devojčice.

Iscrtajte pravilno obrve i usne uz samo par koraka!

AUTOR: M. Maksimović DATUM I VREME: 13.11.2019. 15:08 - 13.11.2019. 15:46 Sama svoj majstor Danas svaka dama koja drži do sebe, želi sređene i stilizovane obrve. Na ovaj korak odlučuju se lako, bez mnogo razmišljanja, većina u želji da izgleda uredno, dok ima i onih koji na to gledaju kao na stvar prestiža.

 

BONUS VIDEO:

Doktorka Vesna Ognjenović otkriva istinu o botoksu, hijaluronu, biopolimeru

 

Komentari (1)

zagor

14.11.2019 13:38

Prokleti britanci, nakaze od ljudi