DŽENIFER LOPEZ
Screenshot
DŽENIFER LOPEZ

Screenshot

Foto: Screenshot

Na 46. dodeli "Pipls Čojs" nagrada Dženifer Lopez proglašena je ikonom 2020. godine, a nagradu joj je dodelila publika koja je onlajn glasala. Dženifer je održala emotivan govor tokom kog je i zaplakala.

Nagrada koja se dodeljuje uspešnim ljudima u šou-biz industriji i generalno u industriji zabave, važi za jednu od najpoštovanijijh, a ustanovljena je još 1982. godine.

Izuzetno je važna jer u njenom izboru pravo na galsanje imaju svi. Tako je ove godine za ikonu 2020. izglasana latino diva -Dženifer Lopez.

Džej Lo je ovo priznanje očigledno shvatila kao vrlo značajno te se na crvenom tepihu pojavila u stilu prave dive večeri, kako joj i dolikuje - te smo na trenutak potpuno zaboravili da su glamoruzne večeri zaparavo samo privid, jer se održavaju sa vrlo ograničenim pristupom.

DŽENIFER LOPEZ

Screenshot

Foto: Screenshot

Mini balsku haljinu u jarko crvenoj boji uparila je sa trancparentnim pvc štiklama koje potpisuje ĐanVito Rosi, dok je za vrlo upečatljiv model haljine odgovoran američki dizajner Kristijan Sirano, a haljina dolazi iz njegove kolekcije za proleće/leto 2021.

Kada je privukla u potpunosti pažnju svojim izgledom, uzela je mikrofon i napravila još veći bum, ali ne pevajući.

Pevačica se zahvalila na priznanju i u to ime održala vrlo emotivan i inspirativan govor: