Džesika Simpson
Screenshoot Youtube
Džesika Simpson

Screenshoot Youtube

 Foto: Screenshoot Youtube

Džesika Simpson šokirala je javnost kada je pre nekoliko dana pokazala rezultate svoje dijete.

Naime, pevaćica je poslje porođaja imala čak 110 kilograma, ali je za šest meseci uspela da smrša čak 45 kilograma i svoju figuru dovede do savršenstva.

Ona je u petak proslavila 40. rođendan i na Instagram je postavila fotografiju na kojoj je pozirala u farmerka koje je nosila kada je imala 20 godina.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 9. Јул 2020. у 6:37 PDT

 - Čuvam ove farmerke u ormanu više od 14 godina. Želela sam da ih u poslednjim satima mojih 30-ih još jednom probam, i zdravo 40-e, drago mi je da vas upoznam - šaljivo je napisala ova dama.

Inače, Džesika je u septembru prošle godine obavestila javnost da je za manje od šest meseci uspela da smrša više od 45 kilograma, a i nakon toga nastavila je da naporno vežba i vodi računa o ishrani, pa verujemo da se brojka na vagi dodatno smanjila.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 27. Мај 2020. у 9:46 PDT

 - Nismo planirali nikakve ekstremne dijete niti programe radikalnog vežbanja. Dogovorili smo se da će dnevno napraviti najmanje 12.000 koraka, svaki dan pre nego što legne u krevet. Potrebno joj je 7 sati sna, barem 1 sat dnevno bez tehnologije" - izjavio je Pasternak s kojim je Džesika vežbala.

Takođe, tri puta nedeljno vežbala je po 45 minuta, a uz to se pridrižavala jednostavne dijete koja je podrazumevala tri obroka i dve užine na dan. Ishranu je bazirala na unosu proteina i namirnicama bogatim vlaknima.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Jessica Simpson (@jessicasimpson) дана 26. Јун 2020. у 11:26 PDT