Dženifer Aniston
Foto: Instagram/printscreen
Dženifer Aniston

Foto: Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Čime god se bavili u životu, svi imamo uspone i padove, makar bili Dženifer Aniston i zabavljali gledaoce kraj malih ekrana.

DA LI BISTE PROMENILI ZANIMANJE?

 

Do tog trenutka nije razmišljala u tom pravcu, ali je zahtevna rola učinila svoje i dovela je do granica izdržljivosti.

Iako nije otkrila o kojoj ulozi je reč, znamo da je u pitanju neka koja je prethodila onoj u seriji The Morning Show. 

- U jednom trenutku, zapitala sam se da li mi gluma i dalje pričinjava zadovoljstvo. Da sam istrajala u nameri, odabrala bih dizajn enterijera, jer u tome uživam - rekla je glumica.

Iako ne znamo kako bi se snašla u ovom poslu, verujemo da bi svi želeli jednu Dženifer Aniston za dekoratera svog doma. Pored ovog detalja koji nam do sada nije bio poznat, glumica je odgovorila i na još jedno pitanje.

Dženifer Aniston

Profimedia

Foto: Profimedia

Naime, slušaoci su želeli da saznaju koji kolega sa kojim je sarađivala joj je najdraži. Nimalo neobično, odgovor je glasio Adam Sendler, jer je igrati sa njim prava zabava, a tome doprinosi činjenica da se poznaju od 19. godine.

Ne treba zaboraviti ni to da su se prošle godine oboje pojavili u glavnim ulogama filma "Murder Mystery", a sada pripremaju nešto novo.

Naravno, na pitanje koja uloga je obeležila njenu karijeru, odgovor je bio kratak i jasan – Rejčel Grin u seriji Prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ: