KILOGRAMI ĆE SE PREPOLOVITI! Dobićete savršeno telo do leta uz samo tri minimalne promene! Ne postoji jednostavniji princip!

Oduševićete se!

Dijeta, mršavljenje, kilogrami, ishrana
 Foto: Shutterstock, ilustracija

Leto je stiglo, a vi još uvek niste naterali sebe da počnete da trenirate, niste izgubili one kilograme koji vas opterećuju, a datum polaska se bliži. Za neke velike promene je kasno, ali morate znati da vaše telo može izgledati neuporedivo bolje za samo sedam dana.

Počnite od ishrane

Izbacite iz ishrane sve što vam daje osećaj težine i nadutosti. Dakle, beli hleb, testa, prezačinjenu hranu, masno meso i sve proizvode koji dolaze iz industrijske proizvodnje. Dakle, neka vam se ishrana na sedam dana bazira na voću, povrću po vašoj želji i mesu koje je nemasno, jednostavno pripremljeno bez masti i previše začina.

Kada osetite glad pojedite voće ili neke orašaste plodove. Popijte i čašu vode jer je moguće da ste žedni, a ne gladni. Jedite kada god osestite glad, jer ove namirnice su lako svarljive i neće vas opteretiti, a takođe su i niskokalorične.

Voda

Započnite dan sa čašom vode. Na taj način hidrirate organizam od starta i pomažete organima da se i oni probude. Takođe, vodu pijte često u toku dana, minimum pet čaša je potrebno da biste hidrirali i detoksikovali organizam. Pored vode možete piti biljne čajeve i limunadu bez šećera.

voda
 Foto: Shutterstock

Plivanje, hodanje

Pored ovoga jednom ili dva puta nedeljno odvojte sat vremena za plivanje ili laganu šetnju. Odredite koja vam aktivnost više odgovara, a ovo će biti dobra dopuna za vežbe i dodatno će popraviti tonus mišića, a i koža će zablistati.

plivanje
 Foto: Shutterstock

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi