dm drogerie markt
Promo
dm drogerie markt

Promo

Foto: Promo

Pod sloganom „Giving is the new black“, drogerijski lanac ovu inicijativu sprovodi globalno. Ove godine se akcija sprovodi i sa ciljem da podseti na to da solidarnost nikada nije bila potrebnija i da je pravi trenutak da se u izazovnoj 2020. godini okrenemo onome što je zaista važno.

Tako će dm Srbija pet odsto od prometa ostvarenog u petak 27. novembra 2020. godine nameniti ovom humanom cilju, bilo da je kupovina obavljena u drogeriji ili putem Glovo aplikacije, budući da kupci daju svoj doprinos akciji i kada poručuju „onlajn“.

Kompanija dm pokrenula je sličnu inicijativu pre godinu dana, kada je na Crni petak 2019. prikupila tri miliona dinara za opremanje Univerzitetske dečje klinike Tiršova, dok je u ovoj godini realizovala niz društveno-odgovornih projekata koji imaju za cilj poboljšanje kvaliteta života različitih društvenih grupa.

Kontinuirano nižući humane inicijative i vođena uvek načelom „Čovek u centru poslovanja“, kompanija dm će, i u godini pred nama, nastaviti da sprovodi projekte koji će našu zajednicu učiniti boljim mestom za život svih nas.