Nemoguća ljubav
Printscreen Youtube / Hercai
Nemoguća ljubav

Printscreen Youtube / Hercai

Nemoguća ljubav, Foto: Printscreen Youtube / Hercai

 

Serija "Nemoguća ljubav" koja se emituje trenutno na TV Pinku, mnoge je gledaoce primamila svojim zapletom i talentovanim glumcima.

Nesvakidašnja priča dvoje mladih koji su se upleli u osvetničke kandže nihovih predaka, upozaje nas i još više približava turskoj tradiciji.

Miran i Rejan su glavni likovi serije, a onima koji prate njihovu životnu priču, nameće se pitanje da li će ljubav pobediti. Da su reditelj i scenarista želeli da začine ovu priču, govori činjenica da se roman po kojoj je serija rađena u nekim segmentima razlikuje.

Na iznenađenje mnogih, u knjizi ne postoji baba Azize. Rejan Šadoglu od malih nogu zna da je usvojena i da joj Hazar nije biološki otac. Hazar se u maldosti zaljubljuje u Dilšah i oni se venčavaju, međutim Dilšahino srce pripada drugome, ali ocu koji ju je dao Hazaru, nije mogla da se suprotstavi.

Dilšah nije mogla protiv svog srca i ipak se odlučuje, uprkos tome što je ostala u drugom stanju, da pobegne od Hazara koji pronalazi ljubavnike i ubija ih. Ipak, ostatak života se kaje zbog ovog poteza.

Na samrti Dilšah zaklinje svoju sestru da Miranu nikada Miranu ne kaže istinu. Nergis odlučuje da ispoštuje poslednju sestrinu želju.

Nergis ženi Mirana Gonul, družbenicom njene ćerke Elif. Ipak, zbog jednostrane ljubavi, Miran se razvodi od Gonul koja odlazi u Izmir svojim roditeljima. 

Miran ostaje u senci mržnje rođenog brata Ahmeta, majčinog ljubavnika, za koga misli da mu je stric. On pokuđava Mirana u dva navrata da ubije.

Gonul govori istinu Miranu kao osvetu nevoljene žene. Miran i Rejan se rastaju, ali kao i u seriji na zadugo.

Jaren je predtavljena u seriji potpuno suprotno nego u romanu, ona je veoma bliska sa Rejan i dobre naravi.

Miran i Rejan dobijaju ćerku na kraju i žive srećno, a da li se u seriji palnira srećan kraj, ostaje nam da vidimo.