venčanica
printscreen/facebook
venčanica

printscreen/facebook

 Foto: printscreen/facebook

Što se tiče venčanja na plaži, svi očekuju da vide mladu u laganoj letnjoj venčanici. Ali jedna mladenka je prekršila sva očekivanja, a njena intrigantna venčanica dobila je i kritike i pohvale i odlučila je da na svom venčanju obuče bodi na koji je pričvršćena teglenica. Kada ga skine, izgleda kao da je spremna za kupanje u luksuznom kupaćem kostimu. Želeći povratne informacije, podelila je video svoje neobične bodi venčanice na Fejsbuku.

U kompletu sa blistavim i ekstravagantnim čipkastim bodijem, venčanica ima odvojivu barku od tila koju će mlada nositi kada se približi oltaru.

Na video snimku možete videti mladu koja je oduševljena poziranjem ispred ogledala u svojoj ‘haljini’. Video je potom podeljen u Fejsbuk grupi „To je to, stidim se venčanja“, gde je izazvao burnu raspravu među svojih 94.000 članova.

Jedan korisnik je prokomentarisao: „Bolje obucite odeću pre nego što krenete u rat sa svekrvom i njenom porodicom“. Žena je uglavnom dobijala negativne komentare od ljudi koji su joj savetovali da ga ne nosi na venčanju, dok su neki i dalje govorili da izgleda samopouzdano i impresivno, ali za njeno dobro savetovali su joj da pronađe nešto drugo manje otvoreno, piše The Sun.