Branislava Gnjidić
Facebook
Branislava Gnjidić

Facebook

Branislava Gnjidić, Foto: Facebook

Branislava Gnjidić, direktorka OŠ "Sava Šumanović" iz Erdevik, sahranjena je pre šest dana. Nesrećnu ženu je hicima iz pištolja usmrtio suprug, ali pored nje, ubijen je i njen ljubavnik školski vozač.

Dvostruko ubistvo koje je potreslo Srbiju i region, naišlo je na opravdanje od strane pojedinaca. 

Suprug se pravdao ljubomorom, a na društvenim mrežama osvanuli su komentari koji su izazvali još veći šok od samog događaja.

Pravo da se nekome oduzme život naišlo je na podršku, pa se postavlja pitanje u kakvo smo se društvo pretvorili?

 "Što se je*avala i ku*vala pored muža i dvoje dece, vi koje je branite ste iste", izajvio je jedan od "branitelja" ovog svirepog zločina, a šta bi bilo kada bikojim slučajem posumnja u svoju partnerku, pod uslovom da je ima, ne daj bože da ikada saznamo...

Ipak saznadosmo u nastavku prepiske, na veliku žalost, a u odgovoru jedne gospođe koja je osudila zločin:

"...da si moja žena, je*ala bi majku svoju... pitaj moju kako je prošla smao što je jednu poruku napisala... ima šečat i dan danas Samsunga 7..."

Na ovakve izjave, očekivanja smo da nadležne službe odreaguju, a na nama, novinarima je da ovakve stvari osudimo i apel uputimo onima koji ovakvim slučajevima moraju da se bave.

Nadamo se da nakon niza tragedija kao posledice porodičnih nasilja, makar jednom delujemo preventivno. Tražimo odgovorne da snose kazne i sankcije!

Komentari (3)

Snežana

24.05.2020 22:34

Koji su to idioti da mi ih je samo videti. Pravdaju ubistvo preljubom. Strašno. Mi smo jedan proklet narod i zato stalno u nazad ćemo ići

Ferrer

25.05.2020 00:06

Prevara nije opravdana ( mada Bog zna kakva je ovaj budala bio u braku ), ali nije ni opravdanje za ubistvo. Makar mu je priznala preljubu. Bog da joj dušu prosti.

ne diraj

26.05.2020 08:33

Ne diraj u porodicu i obraz. Negde se svaleracija kaznjava kamenovanjem. TACKA:ako ne mozes da zivis u braku razvedi se, ne brukati decu i supruga-suprugu.