Ivana Zarić
Promo
Ivana Zarić

Promo

Ivana Zarić, Foto: Promo

Televizija je izazov svakog novinara, ali ovim poslom mogu da se bave samo osobe koje imaju dara za to.

Pamtićemo ih po svojoj autentičnosti, lepoti, ali i profesionalnosti. Nekada su bile poznate, ali svoju profesiju ustupile su novim licima.

Svakako ostavile su nezaboravan trag, a gde su danas i šta rade lepe voditeljke?

Sandra Lalatović, danas Čerin, lice je koje se svakako pamti. Voditeljku kviza "Najslabija karika" pamtićemo po njenom stavu. Uvek ozbiljna i pomalo zastrašujuća, rečenicom koja je učesnicima i gledaocima ulivala strah u kosti: "Vi ste najslabija karika"... Sandra danas radi u medijma, ali iza kamere i posvećena je porodičnom životu.

Sandra Lalatović

Printscreen / Youtube

Sandra Lalatović, Foto: Printscreen / Youtube

Tamara Raonić je obeležila epohu Grandovih emisija. Zanosnih oblina i lepote, osvajala je srca publike. Novinarstvom je počela da se bavi pukim slučajem, a pre toga je bila stjuardesa. Donela je odluku da se potpuno povuče iz medija i posveti porodici.

Tamara Raonić

printscreen

Tamara Raonić, Foto: printscreen

Ivana Bojić Zarić je već decenijama u novinarstvu. Karijeru je počela na Trećem kanalu, a njen stil i pojavu svi su voleli. Iako je rešila da potpuno izađe iz medija, međutim ostala je dosledna temama koje su bliske ženama. Ivana je udata za 4 godine mlađeg glumca i ima dve ćerke.

Ivana Baltić jedno je od najlepših lica sa malih ekrana. Iako voditeljak sa ogromnim iskustvom, rešila je da se povuče i život potpuno posveti porodici.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Baltic Aleksic / I Brand (@ivanabaltic) on Nov 28, 2019 at 6:42am PST