ARAPSKA MADONA Bila je pevačica prepoznatljivog glasa, prerano nas je napustila: Ofra Haza je privatno živela povučeno, a jedini muškarac sa kojim je spavala preneo joj je sidu, njen muž!

Tragedija zbog koje je svet plakao

Ofra Haza
Foto: Printscreen Youtube / dianarep

 

Ofra Haza, poznata i kao Madona sa Istoka, očarala je osamdesetih godina prošlog veka čitav svet svojim glasom i harizmom.

Iako joj se nazirala blistava karijera i budućnost, ostala je upamćena najviše po jednoj pesmi "Im Nin'Alu". Izraelka poreklom iz Jemena pevala je na arapskom, izdala oko 15 albuma, dobijala svetska priznanja, ali privatno je živela po pravilima njene tradicije i porodice.

Pored okeana udvarača, Ofra je svakog od i živela u nadi da će jednog dana naići na pravog, onog koji je neće gledati kao pevačicu i kroz njenu popularnost.

 

Nevinost je čuvala za njega.

I stvarno, pojavio se i njen princ kada je imala 39 godina. Biznismen Doron Aškenazil osvojio je njeno srce. Imao je ćerku iz prvog braka i još jednog usvojenog sina.

Čitava priča bila bi bajka sa srećnim krajem da joj upravo on, prvi čovek kome se predala, nije zarazio sidom.

Ofra umire 2000. godine od upale pluća, a izazvane virusom HIV-a. Godinu dana nakon tragedije, njen suprug umire, ali od predoziranja narkoticima.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi