Učiteljica pronašla sreću pored 23 godine mlađeg muškarca: "Imamo puno toga zajedničkog"

Vesti 09.06.2023 17:13 0

Kada se 48-godišnja Rejčel Kodel prijavila za Tinder nakon razvoda, nije očekivala da će pronaći ljubav sa nekim više od dve decenije mlađim od nje.

facebook

Printscreen/Facebook

Naime, majka dvoje dece se razvela u septembru 2020. godine i, uprkos tome što je uživala u slobodi, Rejčel je odlučila da isproba aplikacije za sastanke. Nakon grubog početka sa neprijatnim porukama i neželjenim slikama muškaraca koje je dobijala svakodnevno, Rejčel je na kraju naletela na Aleksa Majkla, koji je u to vreme imao 23 godine, kako prenosi Metro. „Zvuči zaista kliše, ali pomislila sam da ima prelepe oči. Počeli smo da razgovaramo i pojavilo se pitanje starosti,“ objašnjava Rejčel iz Teksasa. „Kada mi je rekao da ima 23 godine, pomislila sam: „Uh, premlad je, ništa neće biti od ovoga.“ Ali voleo je da priča telefonom, a glas mu je bio veoma privlačan. Imali smo sjajne razgovore i mnogo toga zajedničkog'.

Aleks, programer veb sajtova za farmaceutske kompanije, dodaje: „Slučajno sam promenio godine na Tinderu i povezao sam se sa njom. Pomislio sam, o moj Bože, izgleda odlično za svoje godine, uopšte ne izgleda kao da ima preko četrdeset. Bila je super kul i iskrena, ona je više od samo lepog lica'.

Nakon što se u početku pomirila sa činjenicom da između njih neće biti ništa, Rejčel je odlučila da odustane i prvi put odleti da upozna Aleksa u Njujorku. Putovanje je prošlo veoma dobro i odlučili su da otputuju u Majami i Ostin kasnije te godine, gde su shvatili da oboje imaju jaka osećanja jedno prema drugom. A u decembru 2020. zvanično su započeli vezu.

„U januaru 2021. otišao sam u Hjuston gde je Rejčel živela“, objašnjava Aleks, „radio sam na daljinu i ona me je pitala da li želim da živim sa njom. Uzeo sam svoj kofer i više se nisam vratio. Cele godine smo živeli zajedno'. Ipak, nije sve bilo jednostavno jer je posle pet meseci zajedničkog života Rejčel otkrila da je Aleks na društvenim mrežama slala poruke drugim ženama. „On nikada ranije nije iskusio takve granice u vezi, a ja sam se osećala slomljeno i izdano. Ima problem sa anksioznošću, a ženska pažnja mu je pomogla da se oseća bolje. Htela sam da napustim vezu, ali nisam neko ko se lako predaje', objasnila je Rejčel.

 
Komentari (0)
Loading