Kako vam se sviđa? Lepa Brena ima novu boju kose, promena je drastična, pa mišljenja idu od "jezivo", do "boginja stila"

Jelena Vukelić Vesti 07.10.2023 16:45 1

Brena je sinoć nastupila sa Senidom, i osim što su bukvalno prštale od enegrije na sceni, još nešto je privuklo veliku pažnju, posebno nas žena

Kako vam se sviđa? Lepa Brena ima novu boju kose, promena je drastična, pa mišljenja idu od "jezivo", do "boginja stila"

Printscreen/Instagram/lepabrenaa

Njih dve su odlučile da ovo veče provedu u nezaboravnoj atmosferi, a na događaj je došao i veliki broj njihovih koleginica, kako bi ih podržao i uživao u izvedbi velikih hitova. 

Čini se da Brena kao i uvek do sad ništa ne prepušta slučaju, pa je uspela da izazove opšte zaprepašćenje, naravno, u pozitivnom smislu, čim je izašala iz luksuznog automobila koji ju je dovezao na nastup.

Naime, Brena je bila u jednom simpatičnom kompletu od svile, ali to nije ono što je privuklo pažnju svih okupljeni novinara i fotografa, već i onih koji su došli da uživaju na nastupu.

Ono što je Brenin zaštitni znak godinama jeste njena duga i bujna plava kosa. E pa sada se baš to promenilo. Ili je ipak ovo bila samo igrarija, perika koju će pevačica nakon nastupa odložiti u ormar i vratite se svojoj barbi plavoj boji kose. Naime, Brena je pola svoje kose obojila u šerpa plavo.

Naravno, komentari su bili dijametralno suprotni, pa su išli od "boginja stila", "njoj sve lepo stoji", do "šta joj je ovo trebalo" i "jezivo". 

 

plavi kostim

ATA Images

 

 

Dok ne vidimo šta je u pitanju ostaje nam sam da pomno pratimo kako naša velika diva izgleda sada i da uživamo u stajlingu, pevanju i atmosferi koja će sigurno moći da se doživi, pa makar i kroz stoje koje će poznati kačiti na društvenim mrežama. 

Anketa

Da li vam se sviđa Brenina boja kose?

 

U galeriji pogledajte kako je Brena izgledala na nastupu

 

 

Komentari (1)
Loading
Anketa
05.06.2023 12:00

Не свиђа нам се.