Jezivo! Devojke iz Evrope prodaju svoje telo na jahtama u Kanu, postoji i tačan cenovnik "usluga", a evo ko su im "klijenti"

Jelena Vukelić Vesti 27.05.2023 20:09 0

Iako se Kanski Filmski festival smatra vrhuncem glamura, postoji mračna strana koja se odvija izvan očiju javnosti

Jezivo! Devojke iz Evrope prodaju svoje telo na jahtama u Kanu, postoji i tačan cenovnik "usluga", a evo ko su im "klijenti"

Shutterstock

Iako se Kanski Filmski festival smatra vrhuncem glamura, postoji mračna strana koja se odvija izvan očiju javnosti. Dok svetske zvezde uživaju u slavi i sjaju, na luksuznim jahtama usidrenim na Mediteranu krije se skrivena prostitucija. Ovaj fenomen privlači elitu, gde se bogati klijenti sastaju sa mladim ženama u potrazi za "lakom zaradom", piše Dejli mejl.

Iako ove priče izazivaju kontroverze, važno je sagledati i ovu tamnu stranu događaja.

U hotelima i barovima u Kanu, muškarci prilaze ženama i nude im diskretan susret. Kada se dogovore, devojke se upućuju na jahte gde sledi večer puna zabave, koja često uključuje intimne odnose. Cene za ove usluge variraju, ali se mogućnosti zarade kreću od 1.000 evra po satu. Međutim, devojke koje imaju "sreću" da privuku bogate klijente sa Bliskog istoka mogu zaraditi i do 5.000 evra za jedno veče.

"Ponekad samo sedim u holu hotela ili u baru. Muškarci mi prilaze i pitaju me da li radim. Možda mi diskretno ostave svoj broj sobe i ja im kasnije pokucam na vrata. Veoma sam oprezna jer hotel ne voli da budem tu. To je najstariji zanat na svetu, ljudi žele da imaju odnos i na najekskluzivnijem mestu poput kanskog festivala. Kod mene se zna: 1000 evra je sat. Ali postoji poput za dva ili više sati, dok cela noć košta 5000 evra, mada istina je da intimni odnosi traju samo nekoliko minuta, ostatak je samo priča - ispričala je Klara za Dejli mejl. 

Intimni odnosi su uglavnom kratki, dok je ostatak vremena rezervisan za razgovor i druženje. Neki klijenti sebi olakšavaju situaciju drogama i alkoholom. 

Iako luksuzni hoteli maju obezbeđenje koje pazi da devojke ne priđu njihovim gostima, ipak je zabeleženo nekoliko slučajeva gde su devojke uspele da rezervišu sobe u zamenu za visoke svote novca. Očigledno, neki klijenti cene diskreciju i spremni su da plate više kako bi obezbedili potpunu privatnost.

Pored fizičkog kontakta, postoji i online prisustvo prostitutki koje se reklamiraju na određenim web stranicama. Cene variraju, ali se često spominju cifre od 1.000 evra po satu ili 5.500 evra za celu noć. 

 

Komentari (0)
Loading