Britni Spirs
Foto: AP/Tanjug/Ap

Naime, Britni nije u dobrim odnosima sa svojom porodicom, a prema novom dokumentarcu o njenom životu gotovo godinu dana nije u kontaktu sa svojim sinovima.

Neadekvatno ponašanje

Kako prenose mediji, razlog se krije u njenom ponašanju na društvenim mrežama, a izvor za strane medije iznosi da je svoje sinove Prestona (17) i Džejdena (16) videla poslednji put prošle godine neposredno pre venčanja sa Semom Asgarijem.

- Do kraja prošlog leta napetosti su postale toliko velike da sinovi nisu čak ni odgovarali na njene poruke i bila je besna - izjavila je producentkinja TMZ-a Kejti Hajes u dokumentarcu "Britney Spears: The Price of Freedom", prenosi Avaz.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AmoMama (@amomama_usa)

 

Nedovoljno pažnje

Njen sin Džejden ranije se oglašavao u medijima, rekavši kako Britni nije pokazivala ljubav prema njemu i njegovom bratu. Njihov odnos dodatno je pogoršao i otac dece Kevin Federlajn, jer je krivi za provokativni sadržaj na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MATT HENRIQUES (@matt.music)

 

Podsećamo, nedavno je izašao dokumentarac o njenom životu nakon što su deca prirpala ocu, koji je izneo niz ružnih detalja. Navodi se da Britni živi u izolaciji i da retko učestvuje u porodičnim aktivnostima.

Ovako izgledaju Britnini postovi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by River Red (@britneyspears)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading