SVETSKA ŽENA TREBA DA IMA NAJMANJE 2 MUŽA Jovana Jeremić opet šokirala:  Šta ću ja kad me vole muškarci!
Foto: Alo/Printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić ne krije da planira više puta da se udaje, te je u emisiji Sanje Marinković istakla da nema uopšte određeni broj muškaraca koje planira u životu, već će o količini muževa odlučivati sudbina.

Poznato je da kontroverzna voditeljka Jovana Jeremić ima brdo udvarača, zbog čege ni ona sama ne zna koliko će im samo još proći kroz njen život, što je sada javno i otkrila.

"Ja reprezentujem upravo takav stil života. Onog trenutka kada sam se razvela, ja sam uzela život u svoje ruke. Ne razmišljam više šta će ko da komentariše. Ja znam šta hoću, i ja sam uvek znala šta hoću, a šta neću. Moj život je moje remek-delo. Moja majka je mislila da ću je biti pravnica, i da ću ja imati jednog muža i troje dece. Ja sma oduvek znala da je to nemoguće. Od svega toga ja bih poželela samo to da imam troje dece", rekla je Jovana i dodala:

"Šta ću ja kad me vole muškarci! Samo bog zna koliko će ih biti još! Ja sam svetska žena, a smatram da svetska žena ima minimum dva braka. Ja ne pričam u emisijama ono što želim da mi se desi, ja uvek govorim onako kako jeste", zaključila je Jovana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading