DOK JE SPAVAO PAS MU IZGRIZAO PRST Probudio se u lokvi krvi, a danas mu je zahvalan
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Dejvid Lindzi (64) iz Kembridža nije ni sanjao da će ujutru da se probudi sa oglođenim prstom, čak do kostiju. Kada je otvorio oči, imao je šta da vidi - svog sedmomesečnog buldoga kako mu žvaće prst na nozi.

Penzionisani građevinar ispričao je kako se probudio potpuno šokiran kada je vidio da mu je pas sažvakao palac "do kostiju". Osim toga, štene buldoga, po imenu Harli, uspelo je da mu polomi i kost na nožnom prstu. Uplašena žena je samo vrisnula kada je videla krv na krevetu...

Međutim, u svemu lošem ima i dobrog! Ispostavilo se da mu je užasni incident spasio život jer su lekari zbog toga otkrili da je izgubio osećaj u stopalima zbog dve začepljene arterije u nogama. Uprkos povredi, Dejvid, otac petero kćeri i ded jedanaestoro unučadi, ne planira da se rešit nestašnog šteneta jer mu je ono nenamerno spasilo život.

"Spavao sam na kauču kada je moja žena ušla i viknula da mi pas žvače nožni prst. Harli mi je skoro sažvakao celi nožni palac, do kosti i slomio ga. Ali zbog svega toga otkrio sam da mi je stopalo potpuno utrnulo, nisam osećao ništa", kaže Dejvid koji inače boluje od dijabetesa.

Tokom lekarskog pregelda u bolnici lekari su otkrili dve začepljene arterije koju su mogle celu nogu da mu dovedu u opasnost od amputacije ako se dotok krvi ne vrati.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading