GDE NESTADE VITKO TELO Obarala sa nogu vanserijskom lepotom, a sad izgleda neprepoznatljivo, slavna glumica se načisto uništila
Foto: Printscreen/Foto: printhttps://pagesix.com/

Glumica iz devedesetih Bridžit Fonda izgledala je gotovo neprepoznatljivo kada je primećena u petak u Los Anđelesu dok je obavljala poslove u prodavnici za uređenje prostora.

Bivša holivudska zvezda (59), koja se povukla iz glume 2002. godine nakon što se pojavila u brojnim filmovima hvaljenih kritika, imala je opušteni svakodnevni izgled. Fonda, koja je poslednji put viđena u septembru 2022.  obukla je udoban veliki beli džemper zajedno sa parom crnih pantalona i tamnoplavim patikama.

Holivudska glumica, najpoznatija po ulozi u filmu "The Godfather Part III", svom kežual stilu dodala je crnu torbicu preko tela. Majka jednog deteta svezala je sedu kosu u rep i stavila naočare sa crnim okvirom.

Činilo se da na licu nema ni trunke šminke dok je uživala u sunčanom danu. Fonda je u ruci držala mobilni telefon, a u drugoj gomilu papira dok je obavljala poslove.

Bilo je to retko viđenje zvezde, koja je poslednji put snimljena u septembru 2022. Pre toga je javno viđena u januaru te godine dok je obavljala poslove sa suprugom Denijem Elfmanom (69) i njihovim 18-godišnjim sinom Oliverom.

Pre toga, glumica je poslednji put snimljena 2009. godine - više od decenije ranije - dok je prisustvovala premijeri filma Inglorious Bastards Kventina Tarantina iz Drugog svetskog rata.

Rečeno je da se glumica povukla iz javnosti kako bi se mogla fokusirati na podizanje sina, a porodica živi na ranču u Santa Barbari. Fonda, koja dolazi iz porodice koja baštini dug niza poznatih glumaca – njen deda je poznata filmska zvezda Henri Fonda, njen tata je glumac Piter Fonda, a njena tetka je poznata filmska ikona Džejn Fonda – počela je da glumi sa četiri godine 1969. u filmu Laki jahač. Ostavila je svoj trag u svetu glume tokom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila ključne uloge u brojnim hit filmovima, koji su dobro prošli kod publike.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading