Ben Aflek i Met Dejmon delili su bankovni račun: "Sve dok je jedan imao novac..."
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Ben Aflek i Met Dejmon prijatelji su od srednjoškolskih dana, bili su i cimeri, a sada su u podcastu The Bill Simmons otkrili da su dijelili bankovni račun u kasnim 80-im dok su bili tinejdžeri.

„Bilo je neobično, ali je trebalo da nam je novac za audiciju“, izjavio je Dejmon. Aflek je objasnio da su, budući da su bili najbolji prijatelji koji su pokušavali uspeti kao glumci, pomagali jednom drugom da uspeju: 'Nećeš biti sam. Neću biti sam. Idemo ovo učiniti zajedno'", otkrio je.


Novac se mogao uzimati za audicije, igrice i pivo

Račun se godinama punio novcem od uloge koje su njih dvojica dobijali. "Sve dok je jedan od nas imao novca, znali smo da nam neće isključiti struju. Nakon jedne uloge u Geronimu imao sam oko 35 hiljada u banci. Rekao sam mu:

'Mirni smo godinu dana'", ispričao je Matt. Glumci su dodali i da su imali pravila o uzimanju novca s računa. Bilo je dozvoljeno korišćenje za sve audicije i 10 dolara dnevno za igranje igrica.

„Na kraju smo dopustili i da pokušamo kupiti pivo, ali to nam nikad nije upalilo“, opisao je Dejmon. 30 godina kasnije, banka u kojoj je imala svoj račun u međuvremenu je zatvorena, ali Damon i Aflek i dalje rade zajedno. Nedavno su radili na filmu Air koji je režirao Ben.

„Volim raditi s ovim tipom. Volim se družiti s njim“, zaključio je Aflek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading