SRPKINJA IZDOMINIRALA NA DODELI OSKARA Dekolte do pupka, čvrste grudi bez brushaltera, niko nije skidao pogled sa lepe Nine
Foto: Profimedia/Profimedia

Sinoć je u Dolbi teatru u Los Anđelesu tradicionalno održana 95. po redu dodela Oskara, a svečanim tepihom u boji šampanjca prošetala je i slavna Srpkinja Nina Seničar, koja se na ceremoniji pojavila sa svojim suprugom Džejom Elisom.

Najviše nagrada je uzelo ostvarenje "Sve u isto vreme", uključujuči i zlatnu statuu za najbolju glavnu žensku ulogu, koja je pripala Mišel Jeo, 60-godišnjoj glumici sa veoma interesantnom životnom pričom.

SRPKINJA IZDOMINIRALA NA DODELI OSKARA Dekolte do pupka, čvrste grudi bez brushaltera, niko nije skidao pogled sa lepe Nine

Profimedia

 

Zvezde su se kao i svake godine potrudile da ostave utisak, neke pozitivan, neke negativan, a nakon svečane ceremenije je kao svake godine upriličena "Veniti fer" žurka. Među brojnim poznatim zvanicama, na gala događaju se pojavila i naša Nina Seničar u pratnji supruga Džeja Elisa.

Poznata manekenka, voditeljka i odnedavno glumica, odlučila se za više nego hrabru kreaciju. Zelena haljina sa prorezima na prednjem delu je otkrivala savršene trbušnjake lepe Novosađanke, a bogami i čvrste grudi, budući da nije nosila brushalter.

Nina i Džej

Profimedia

 

Kosu je po običaju blago uvila i pustila da joj pada niz ramena, šminka i nakit su bili dikretni, ističući prirodnu Nininu lepotu. Njen suprug, glumac Džej Elis, sa kojim ima ćerku, odlučio se za nešto manje konzervativni model odela sa ziperom.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading