PREŽIVEO JER JE PIO SOPSTVENI URIN Dečak izvučen iz ruševina nakon četiri stravična dana, njegova priča ledi krv u žilama
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Četiri dana nakon katastrofalnog zemljotresa tinejdžer je rano jutros izvučen nepovređen iz ruševina srušene zgrade u turskom gradu Gazijantep. Pred zoru u Gaziantepu, u blizini epicentra zemljotresa, spasioci su izvukli Adnana Muhameda Korkuta iz podruma u ​​kojem je bio zarobljen od ponedeljka.

Ovaj 17-godišnjak se osmehnuo gomili prijatelja i rođaka koji su uzvikivali njegovo ime, pljeskali i plakali dok su ga iznosili i stavljali na nosila.

 

 


"Hvala Bogu da si uspeo“, rekao je, grleći svoju majku i druge koji su se sagnuli da ga ljube i zagrle dok su ga utovarivali u kola hitne pomoći. „Hvala svima“, rekao je. Tinejdžer je rekao da je bio primoran da pije sopstvenu mokraću kako bi utažio žeđ. Tako sam uspeo da preživim“, rekao je.

 

 


„Imam sina poput tebe“, rekao mu je spasilac, identifikovan samo kao Jasemin, nakon što ga je zagrlio. „Kunem vam se, nisam spavao četiri dana. Kunem se da nisam spavao. Pokušavao sam da te izvučem.”

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading