"MENI JE NJEGA ŽAO" Mislili da ih kamera ne snima pa se dohvatili za "gušu", Ben Aflek i Džej Lo uhvaćeni u svađi, pevačica demantuje
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Twitter

Par koji je zasigurno privukao najviše pažnje na dodeli nagrede Gramija su Dženifer Lopez i njezin suprug Ben Aflek.

Obožavaoci Dženifer Lopez uvereni su da su je videli kako se ljuti na supruga Bena Afleka dok "nisu znali da kamere rade" na dodeli Gremi nagrada.

Pevačica Džej Lo (53) i holivudski glumac (50) prisustvovali su u ponedeljak uveče sjajnom druženju u Los Anglsu – i ljudi su nepokolebljivi da su se posvađali

Osim što je Ben sve vreme izgledao umorno i nezainteresovano, sada je na Tviteru počeo da se širi snimak nezgodnog trenutka uhvaćenog kamerom između slavnog para. Naime, u kratkom snimku Ben Aflek govori nešto svojoj ženi na uvo, a ona pomalo burno reaguje i nervozno gestikulira. Dženifer mu je tada nešto rekla i Ben se odmah povukao.

 


Kada su shvatili da ih snima kamera, počeli su da se ponašaju kao da ništa nije bilo i to je najviše zasmejalo internet korisnike, ali su neki napisali i da im je žao glumca.

„Ozbiljno, stvarno mi je žao Afleka“, „Neka neko proveri Bena“, „Aflek, ako si kidnapovan, trepni dvaput“, „Šta mu je rekla, vidiš da ga nije briga“ , samo su neki od komentara.

Podsećamo, nedavno je postao viralan snimak na kojem se Aflek navodno pravda supruzi da nije pio ništa alkoholno, a mnogi su zaključili da sve u njihovoj vezi dovodi u pitanje Dženifer.

 


Na Instagramu, JLo je objavila: "Uvek je najbolje vreme provedeno sa mojom ljubavlju, mojim mužem". Slažući se sa pevačicom jedan obožavalac je eksplodirao: "Sve što vidim je par koji ogovaraju, zajedno! Vi momci zaista kopate da to bude više od toga." Drugi je rekao: "Zato se više ne slikam sa svojom ženom".

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading