NJENE ĆELIJE "UBIJALE" EMBRIONE Nakon 18 spontanih pobačaja, i 100.000 evra, ova žena je postala majka u 48. godini
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Taman kada su hteli da odustanu, lekari su otkrili da žena ima ćelije u telu koje ubijaju njene embrione. Nakon 16 godina i 18 spontanih pobačaja, Luiz i dalje nije gubila nadu. Sada sa 48 godina, konačno je postala ponosna majka sina Vilijama.

Luiz i Mark su se upoznali 1999. godine i znali su da žele da osnuju porodicu. Par iz Engleske pokušavao je da dobije bebu još od 32. godine, ali bez uspeha.

Luiz i Mark su na pokušaje veštačke oplodnje potrošili oko 100.000 evra.

"Mark i ja pokušavamo da dobijemo bebu od moje 32. godine. Pretrpeli smo 18 pobačaja i potrošili gotovo 100.000 evra, ali sada kada gledam Vilijama, sve je vredelo.

NJENE ĆELIJE

Foto: Youtube/Printscreen

 

Louise bi uvek zatrudnela, ali bi izgubila bebu oko 14-e nedelje. Taman kada su hteli da odustanu, lekari su otkrili da Luiz ima ćelije u telu koje ubijaju njene embrione.

"Ne postoji tuga koja se može uporediti sa gubitkom voljene i željene bebe, svi vaši snovi i nade su srušeni. Pokušali smo i sa donorom jajnih ćelija, ali ni to nije uspelo", rekla je Luiz. Nakon otkrića, Luiz je bila podvrgnuta neophodnim terapijama i rodila sina Vilijama u 37. nedelji. Kaže da je držanje sina po prvi put bilo neverovatno.

"Kada mi ga je hirurg dao, nisam mogla da verujem da sam tako srećna. Bilo je divno, kao da sam dobila na lutriji".

Kaže da je biti mama najbolji posao na svetu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading