"KAKAV NA JELU, TAKAV NA DELU" Goca Tržan otkrila kako bira pravog muškarca,"Ima da oliže tanjir, a ne samo neke salatice"
Foto: Youtube/Printscreen

Pevačica Goca Tržan nikad se nije libila da javno iznese sve svoje stavove, a posebno u pogledu na muškarce.  Nedavno je na Twitteru navela da smatra da da današnji muškarci više vole hranu nego seks!

Naime ona je odrasla u porodici sa ocem koji je bio vojno lice, pa je samim tim malo oštrije stupala životnim prilikama od većine mladih devojaka, pa je tako jednom prilikom izjavila:

"Ja sam žena koja veruje da kod muškaraca i žene važi pravilo, kakav na jelu takav na delu. Ne znam šta bih radila sa muškarcem koji mrljavi dok jede, takav ne bi mogao da me odbrani ako mi neko na ulici otme tašnu".

"Zamisli muškarca, ali pravog muškarca. Biologija je biologija, bila je dobra milionima godina pre nas, doduše novoj generaciji nešto ne odgovara. U svakom slučaju, smatram da bi muškarac trebalo da bude fizički jači od mene, da ima šira ramena, a ja veću guzicu. Nije mi prirodno i normalno da muškarac ima veliku guzicu, a sićušna ramena, istakla je Tržan, pa nastavila o ishrani muškaraca:

"Ne mogu muškarce koji jedu salatice i paze na svaki detalj. Muškarac bi trebalo da pojede ceo obrok i da oliže tanjir. To znači da je moja magija delovala, zaista smatram da kakav je na jelu takav je i na delu. Danas sam kuvala pasulj i mislim da je okej da muškarac to pojede".

Ranije je pevačica komentarišući muško ženske odnose izjavila: "Žena može da voli samo jednom, a muškarac više puta. Mi smo navikle da smo češće ostavljane. Žene vole sigurnost. Muškarci su sve zbunjeniji, uplašeni, jer im se uloga u odnosu na pre 20 godina jako promenila. Muškarci ne treba da se plaše da žena bude jaka". 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading