VEDRANA RUDAN OPLELA PO ZDRAVKU MAMIĆU "Nije fer, on radi što i ja, a mene su zvali perverznom babom"
Printscreen

Hrvatska književnica Vedrana Rudan, poznata po „oštrom” jeziku i slobodi govora, na svom blogu prokomentarisala je vezu Zdravka Mamića i 30 godina mlađe Hercegovke Jelene Planinić.

"Veoma me obradovala vest da se naš narodni heroj i heroj otadžbinskog mira ponovo zaljubio. Devojka je trideset godina mlađa od njega. Neka pati. Ne smeta mi, ali... Nije fer. Kada sam se treći put udala za svog šesnaest godina mlađeg muškarca, Hrvatska je bila na nogama“, piše Vedrana Rudan na svom poznatom blogu Rudan.info. Rudan je napisala da nema medija koji nije komentarisao njen ljubavni status kada se "udala" za 16 godina mlađeg muškarca, iako je tada "glasno molila javnost za privatnost".

"Za gluve, radoznale, izopačene uši. Svi su se čudili 'babi' koja je jednom nogom u grobu zgrabila kokošku za batak. Moja 'kokoška' je imala 56 godina. Džaba. O meni su pisali i pričali kao da sam u krevetu odveo nekoga do trinaest.

Za anonimne i potpisane hejtere, da ne pričam o mrziteljima, bio sam 'stara krava', 'stara kurva', neki su hteli da me zovu Manolić. Brinuli su o osećanjima mog deteta sa pedeset i mog bivšeg muža sa šezdeset pet. Mnogi su znali da nisam normalan i da me jednostavno treba smjestiti u instituciju u kojoj radi ekipa koja zna da se nosi sa posebno izopačenim ludim ženama“, nastavila je Rudan.

"A bio je samo šesnaest godina mlađi. Da je imao trideset godina, deca bi mi oduzela poslovnu sposobnost i pokrali svu imovinu. U ludnici bi potkupili nekoga da me spava kao Uspavana lepotica dok ne umrem. , ili, što je još verovatnije, da me zauvek uspava“, dodala je ona. Rudan dalje piše da njen treći muž nije izdržao pritisak, pa ju je napustio.

"Ostavio me je. Tojota je prešla samo 130.000 kilometara, to nije ništa za Tojotu, a zadržao je stan moje pokojne mame kao kompenzaciju za duševne bolove", napisala je ona. "Našu savršenu idilu pokvarili su mediji koji su mene proglasili starom kravom, a njega bebom. Zato mi je ovih dana drago što se Mamiću ništa od ovoga ne dešava. On je svojoj dragoj kupio i auto, džip i devojci je dao stan.

Štikle su joj ručno rađene od Milana, Mamić je voleo i da obuva cipele na sudije, na devojci sigurno neće da štedi... Sve Mamić radi ono što sam i ja“, napisala je Vedrana, pozivajući se na dvostruki kriterijumi. "Je li mu neko rekao da je vol? Kurva? Da, vidite, kada je žena kurva, to je uvreda, kada je muškarac kurva, onda je to kompliment. Da li mu je neko sugerisao da je svet najstariji političar, neki Manolićka? Nikoga ne zanima kako se ovih dana osjećaju Mamićeva djeca i bivše supruge“, zaključila je Vedrana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ruzica

27.01.2023 12:11

Draga gospodjo Vedrana za muskarce su uvek bili drugi arsini u odnosu na zene na ovom brdovitom Balkanu. Njih smatraju momcima sa 50, a zene sa istim babe, mada se pokazalo da su zene jace i sposobnije. Pogledajte ih kada im umru supruge, deca kazu eto srece da je on umesto mame.

Dragan Niš

27.01.2023 13:24

Ha,ha ova žena je genijalac uvek gađa u srž problema ili pojave na originalan i njoj svojstven način!!