SMATRALI SU JE NAJLEŠOM TENISKOM SUTKINJOM O Marijani Veljović, "srpskoj Džej Lo" od jutros bruji ceo svet, što zbog Nadala, što zbog neprepoznatljivog izgleda
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/Tviter

Srpska sudija Marijana Veljović pojavljivala se pre nekoliko godina na velikim turnirima, a svet je brujao o njenoj lepoti. Australijski mediji su je čak prozvali "srpskom Dženifer Lopez", međutim mnogi je nisu prepoznali na jutrošnjem meču Rafaela Nadala i Mekenzija Mekdonalda.

Već se znalo da je Marijana uradila nekoliko plastičnih operacija i korekcija lica, ali kada su je jutros prikazali u krupnom planu tokom rasprave sa Nadalom u prvom setu, mnogi je nisu prepoznali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sportske.net (@sportskenet)

 


Marijana je očigledno preterala sa korekcijama, a ljudi na društvenim mrežama ne prestaju da komentarišu njen izgled.  "Nadal nije mogao na miru da odradi ritual "gaće-nos-uvo" zbog srpske sudije Veljovićeve".

"Šta uradi sa sobom", "Da li je Marijana Veljović bila u stolici za vreme Nadalovog meča? Ako jeste, Bože moj, šta je uradila svom nekada lepom licu??",

"Ništa joj ranije nije falilo, sad izgleda kao da su je ubole pčele“, samo su neki od komentara.

 

 

Inače, Marijana je još kao devojčica želela da postane teniserka i igra na Vimbldonu. Ali se ogledala u drugoj ulozi. Nije mogla da igra tenis zbog nedostatka finansijskih sredstava, a dok je bila student prve godine ekonomije, odlučila je da se okuša i kao sudija. Danas je jedna od najboljih i najpoznatijih teniskih sudija na svetu.
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading