IZGLEDA UPOLA MLAĐE U 6-oj deceniji pleni prirodnom lepotom, a ovo je Sindina tajna
Foto: Profimedia

Sindi Kraford, nekadašnji supermodel, nikada se ne trudi da izgleda upola mlađe. Za razliku od mnogobrojnih koleginica koje godine rešavaju estetskim intervencijama, Sindi ponosno pokazuje kako izgleda u 56. godini. To joj odlično ide - Svakim pojavljivanjem ukrade sve poglede na svečanim događajima.

Ovoga puta, Sindi je svojim prisustvom uveličala događaj u Los Anđelesu. Odlučila se za zanimljivu modnu kombinaciju koja mnogim devojkama može da posluži kao inspiracija za novogodišnju noć. Mrežasta šljokičava haljina u srebrnoj nijansi idealan je komad za čizme do kolena. Sindi je uz kombinaciju uparila pismo torbu i frizuru sa blagim talasima.

IZGLEDA UPOLA MLAĐE U 6-oj deceniji pleni prirodnom lepotom, a ovo je Sindina tajna

Foto: Profimedia

 

Ni sada nisu izostali komplimenti. Sindi svakodnevno dobija reči hvale kada je izgled u šestoj deceniji u pitanju, a jednom prilikom je otkrila svoju tajnu. Kako je i sama istakla, na njenih 177 cm, idealna težina je 58 kilograma, a najbolje od svega je što kod mini-dijete koju praktikuje - nema gladovanja. Svi obroci su u malim porcijama. U suprotnom, metabolizam se usporava, a telo počinje da skladišti masti.

Nekadašnji supermodel ne pokušava da uvek bude glamurozno obučena, već naprotiv, ume da zablista i u najjednostavnijoj odevnoj kombinaciji, što je već dovoljno da je izdvoji od drugih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading