KRALJEVSKA PORODICA BRINE, A ONI NE HAJU Princ Hari i Megan Markl nasmejani, nalickani doleteli u Njujork
Foto: Profimedia

Smatra se da će serija još više da "ogoli" njihov život u kraljevskoj porodici i vremenu od kad su rešili da se isključe.

Oni su vidno srećni sleteli u Njujork uoči pojavljivanja na ceremoniji The Ripple of Hope. Došli su privatnim letom i odmah se uputili ka automobilu koji ih je čekao.

Par se odlučio za klasiku. Hari nosi jednostavnu belu košulju i crne pantalone, u ruci drži sako, a na leđima mu je veliki ranac. Megan se takođe odlučila za elegantan dnevni izgled, pa je obukla crnu usku haljinu, a kosu skupila u nisku punđu.

Pojaviće se na događaju na kome će se odati počast pojedincima za njihove dobrotvorne napore, a domaćin će biti Keri Kenedi - nećaka Džona F. Kenedija. Kraljevski par će dobiti nagradu, prenosi Mirror. 

Hari je nedavno objavio da u januaru objavljuje memoare koji će nositi naslov "Rezervni". Knjiga od 416 stranica će izaći na 16 jezika. Očekuje se da će obuhvatiti sve, od Harijevog detinjstva u očima javnosti do njegove vojne dužnosti u Avganistanu, pa do toga da postane suprug Megan Markl i otac sina Arčija (3) i ćerke Lilibet (1).)

Pre objavljivanja knjige Saseksovi su pripremili i dokumentarnu seriju, projekat koji će navodno biti "potpuno eksplozivan", tvrde stručnjaci, a strahuje se da bi mogao da prikaže druge članove kraljevske porodice na neprijatan način.

Komentari (0)

Loading