SVADBA NA KREDIT KOJA JE PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU U SRBIJI Mladoženja Karlo Švonja najavio tužbu, a evo šta stvarno desilo i zbog čega nije platio salu  za venčanje
Foto: Printscreen/TV Pink

Vest da su svetski poznati maneken Karlo Švonja i njegova žena, manekenka Emilija Selaković, organizovali svadbu prethodnog vikenda u ivent centru u Beogradu, a da ceh od oko 15.000 evra nisu platili, odjeknula je kao bomba.

Nakon tvrdnji vlasnice firme za organizaciju venčanja da je gala svadbena ceremonija bila organizovana kako dolikuje, a da su manekeni nestali kada je sve trebalo da se plati, za Kurir se oglasio i prozvani mladoženja Švonja.

Karlo i Emilija su za tv Pink ističu da oni nisu hteli nikoga da oštete i da će platiti i salu, ali i da će protiv organizacije podneti tužbu u nadležnom sudu za klevete i laži.

SVADBA NA KREDIT KOJA JE PODIGLA NEVEROVATNU PRAŠINU U SRBIJI Mladoženja Karlo Švonja najavio tužbu, a evo šta stvarno desilo i zbog čega nije platio salu  za venčanje

Foto: Printscreen/TV Pink

 

"Nama nije namera da bilo koga prevarimo, niti da bilo koga oštetimo u bilo kom smislu, niti bežimo od toga da treba da se plati. Jednostavno, račun nam je bio blokiran u tom trenutku i nadamo se da ćemo taj problem rešiti u sledećih par dana. I mi ćemo, naravno, da podnesemo tužbu u nadležnom sudu, za razne klevete i laži koje su izgovorene protiv nas. Mi smo već platili tortu koja nije koštala 70.000 već 160.000 dinara, kao i sve ostale usluge koje smo koristili (dekoracija, venčanica, rent-a-kar, itd..). Svi ti ljudi, koji su nam i pružili te usluge, mogu to i da potvrde. Sav dokazni materijal o pretnjama i ucenama već je predat vama i policiji".

- Mi smo rekli da ćemo imati do 200 gostiju, ali da ćemo potvrditi pred svadbu. Imali smo 105 gostiju, međutim on je nama naplatio 70 stolica više - ističe.

Kako kaže, oni ne žele da pobegnu, dodaje da je došlo do blokade računa u Kini i da će sve platiti.

- Mi ne bežimo od toga. Ljudi su nas okarakterisali kao prevarante, ali mi to nismo. Nikoga do sad nismo prevarili niti želimo. Mi ćemo u toku naredne nedelje sve uplatiti, ali oni su nama naneli veliku štetu sa ovim - ističe Švonja.

Kako kaže, išli su i u policiju, i dodaje da su tamo potpisali izjavu da će platiti sve.

- U tih nedelju dve dana pre toga imao sam ogromne troškove, jednostavno je potrebno da odem tamo da odblokiram račun što ću i uraditi. Dobijamo takve pretnje od gospodina da imamo strah da izađemo iz kuće. Da će nas pratiti, da će neko biti iza nas, ta osoba se potpisuje kao Boško, ja ne želim da kažem da je to zaista on jer su poruke i to ne mogu nda znam, mi nismo sigurni da je on, pa nećemo da ga okrivljujemo bez razloga. Neverovatno je kakve smo sve pretnje dobijali - kaže Švonja.

On je rekao da je njegova žena u petom mesecu trudnoće i da je sa njim. Kako kaže, ona je popila dve čaše alkohola, i to razblažene, za šta je dobila dozvolu od ginekologa

Emilija je potvrdila da je trudna i da je u petom mesecu, kao i da joj je lekar dozvolio malo alkohola, kao i da je ona popila dve čaše i to razblaženog.

- Optužbe su besmislene da su smešne – rekla je ona.

Jedino što mogu da kažem na temu onoga što se dogodilo na splavu, mogu samo da kažem da je velika laž i besmislica.

- Mi ne bi sedeli sada ovde da je to tačno. Tolilko je juče izrečeno laži da ne znam šta bih rekla – rekla je Emilija.

Švonja je rekao da on i supruga žive u Beogradu, dodaje da će i dalje da nastave da rade ono što su planirali.

Dodaje da će prvo da plate račune za salu i onda da nastave normalan život.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading