OSTAVILA BEBU U NAPUŠTENOJ KUĆI Posle 10 godina majka saznala strašnu istinu
Foto: Youtube/Printscreen

Mama je ostavila bebu u napuštenoj kući. Na hladnom i prljavom podu pronađena je jednogodišnja devojčica i videlo se da je danima bila sama. Sve je počelo jednog dana kada je obližnji komšija čuo plač bebe.

Nije obraćao mnogo pažnje na ono što je čuo i vratio se svojim svakodnevnim aktivnostima. Međutim, sutradan je čuo isto! Činilo se kao da u toj kući nema nikoga, svetlo nije bilo upaljeno, čuo se samo plač bebe.

U tom trenutku muškarac je pozvao policiju. Kada je policija ušla unutra, kuća je bila potpuno prazna. Ljudi koji su tu živeli nestali su bez traga. Jedina stvar koju su ostavili bila je mala beba.

OSTAVILA BEBU U NAPUŠTENOJ KUĆI Posle 10 godina majka saznala strašnu istinu

Foto: Youtube/Printscreen

 

Jednogodišnja devojčica pronađena je na hladnom i prljavom podu i videlo se da je danima bila sama! Tokom istrage saznali su ime bebe, ali nikada nisu mogli da pronađu njene roditelje. Bebu su preimenovali u Lizu i odveli je u bolnicu, gde se oporavila za nekoliko dana.

U toj istoj bolnici bila je i žena po imenu Ina Nika, koja je došla da poseti svog bolesnog sina. Jednom prilikom je u susednoj sobi začula plač, pa je ušla da vidi o čemu se radi. Videla je malu Lizu i odmah joj je proradio majčinski instinkt.

Od tog dana Ina je mališanu svaki dan donosila igračke, odeću i hranu. Jednog dana, Ina je shvatila da je Liza otišla. Kako se Liza oporavila, odveli su je u sirotište. Mnogo joj je nedostajala, pa je odlučila da je pronađe. Kada ju je ponovo videla, bilo joj je jasno da želi da je usvoji.

Posle zakonske procedure, konačno ju je vratila kući! Liza je tada imala dve godine i bila je pomalo traumatizovana. Ina nije odustajala, poklanjajući joj pažnju i ljubav koliko i svojoj biološkoj deci. Bila je sigurna da će malena, uz puno ljubavi i topline, uspeti da prebrodi i zaboravi crne dane.

OSTAVILA BEBU U NAPUŠTENOJ KUĆI Posle 10 godina majka saznala strašnu istinu

Foto: Youtube/Printscreen

 


Kada je Liza malo porasla, majka ju je upisala u školu plesa, nadajući se da će se devojčica opustiti i probuditi čula. Očigledno je to bila odlična odluka! Uz ples, ali i ljubav nove porodice, Liza je procvetala u divnu i srećnu devojčicu!

Pošto je Liza tamnoputa, još se više isticala među vršnjakinjama, pa je često bila vređana. Međutim, danas je ona tinejdžerka koja ima nekoliko nagrada za izbore lepote i čak je dobila svoj prvi manekenski angažman!

Njena neverovatna priča i manekenska karijera su je proslavile širom Rusije! Ubrzo je za to saznala njena biološka majka. Sada kada je Liza poznata, majka je pokušala da stupi u kontakt sa njom, ali nije uspela.

Liza je upoznata sa slučajem i dobila je dosije o roditeljima, pa je na njoj da odluči da li želi da upozna majku koja ju je ostavila samu, na hladnom i prljavom podu kuće koju je napustila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading