USVOJENOG SINA DRŽALI KAO ROBA Mladić opisao detalje užasa kroz koji je prošao: "Naterali su me da verujem da sam đavo"
Foto: Youtube/Printscreen

Kontroverzna rep-rejv grupa Die Antwoord, odnosno, Nindža i Jolanda Viser su usvojili decu, a njihovu reputaciju narušile su optužbe koje su dobili na svog račun od strane usvojenog sina Gabrijela.

Naime, njihov usvojeni sin optužio ih je za zalostavljanje, te izneo bizarne detalje istog.

Dvadesetogodišnji Gabrijel "Toki" du Perez više ne živi sa svojim roditeljima, a posle mnogo godina priznao je da je boravak sa parom za njega bio samo "uznemiravanje i porobljavanje". On je istakao da ga je par godinama koristio za maltretiranje.

USVOJENOG SINA DRŽALI KAO ROBA Mladić opisao detalje užasa kroz koji je prošao:

Foto: Youtube/Printscreen

 

Gabrijel je usvojen kao devetogodišnji dečak, a sa njim je došla i njegova sestra koja danas ima 14 godina i pripada drugoj porodici.

"Učinili su da se osećam kao da sam zapravo rob. Učinili su da se osećam kao da nisam baš voljen", rekao je Gabrijel.

Gabrijel ima retku kožnu bolest poznatu kao hipohidrotična ektodermalna displazija, što ga je činilo drugačijim od ostale dece.

"Naterali su me da verujem da sam đavo. Naterali su me da više psujem i da verujem da mogu da spalim ljude u paklu i da sam ja kralj pakla. Rekli su mi da mogu dovesti tamu na svet ", istakao je on.

Mladić je ispričao da je i njegova setra takođe bila zlostavljana, a u par navrata terali su ih da se skidaju goli pred njima, te istakao da je zbog toga njegova sestra prestala da dolazi kod njih.

"Prošlog decembra, Ninja i oni su očigledno odveli moju sestru u saunu i svi su bili goli u sauni i želeli su da i moja sestra bude gola", rekao je.

"Zašto Ninja želi da vidi moju sestru golu? Ona je tako mala. Prilično je čudno, deluje mi kao savršena atmosfera koju Ninja želi da ima sa mojom sestrom. Svaki put kada telefonira porodici, oni pitaju da li je moja sestra trudna i to se neće desiti, ne dok se ja nešto pitam.", objasnio je Gabrijel.

Gabrijel je objasnio na koje načine ga je maćeha s*ksualno uznemiravala, te da je detaljno opisao bizarnu situaciju koja se odigrala u trenutku kad je imao 13 godina.

"Jolanda me je pozvala u sobu, bila je gola i svuda je povraćala. Ležala je raširenih nogu kao se*sualna lutka koju sam imao u svojoj sobi. Najgore je bilo videti moju navodno majku golu i pijanu... smatrao sam to veoma uznemirujućim."

USVOJENOG SINA DRŽALI KAO ROBA Mladić opisao detalje užasa kroz koji je prošao:

Foto: Youtube/Printscreen

 

Na ivici da postane ubica

Mladić je otkrio da je bio na ivici da postane ubica, a opisao je i situaciju kada je nožem ubo svog brata, nakon čega mu je kontroverzni bračni par čestitao.

"Bili su kao: Hej, dobar posao čoveče, zapravo nismo znali da ćeš postati muškarac. Nismo očekivali da ćeš ubosti svog brata, to je neverovatno", rekao je.

"Brate, koliko puta sam mogao da budem u zatvoru zbog pokušaja ubistva, čak i zato što sam ubo brata. Sledećeg dana sam otišao da posetim brata u bolnici, i video sam ga sa cevima u njemu koje su vadile krv usled unutrašnjeg krvarenja i to me je bolelo. Počeo sam da plačem i odmah otišao… Čak i sada sanjam o tome. Ne mogu ga se otarasiti, proganja me.", opisao je nesrećni Gabrijel.

Nindža i Jolanda na veoma bizaran način vaspitavali su dečaka, a prema njegovim rečima često su ga nagrađivali kada bi uradio nešto loše i kada bi upadao u konfliktne situacije. On tvrdi da su mu davali marihuanu i pečurke, te da je stalno bio okružen ljudima koji koriste "teške" narkotike.

Par je navodno sproveo i bizarne rituale nad dečakom i njegovom sestrom, koji uključuju vađenje krvi u improvizovanim bolnicama. Oboje dece su navodno bili primorani da učestvuju u ritualima krvi ne noseći ništa osim donjeg veša i kožnih kaiševa.

USVOJENOG SINA DRŽALI KAO ROBA Mladić opisao detalje užasa kroz koji je prošao:

Foto: Youtube/Printscreen

 

Međutim, prema pisanju stranih medija, kontroverzni par je demantovao ove optužbe, dok je agent Die Antwoord -a rekao: "Die Antwoord se ne slaže sa Tokijevim izjavama."

Gabrijel sada ima 20 godina i trenutno živi u kući svoje pokojne majke u Fietasu sa svojim bratom Adrijanom, nakon dve godine bez kontakta sa Nindžom i Jolandi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading